Mindenki megkönnyezte John Legend előadását a díjátadón

2020. október 16.
John Legend feleségének, Chrissy Teigennek ajánlotta a Billboard zenei díjátadóján előadott dalát. Az énekes először lépett színpadra, mióta nemrég elveszítették harmadik gyermeküket, az előadást pedig mindenki megkönnyezte.

A Billboard zenei díjátadójának színpadán magányosan álló zongora mögött, fehér öltönyben ült John Legend, és csak annyit mondott, mielőtt belekezdett Never Break című dalába: „This is for Chrissy”. (Ezt Chrissyért.)

john-legend-billboard

Legend és Chrissy Teigen szeptember végén veszítette el harmadik gyermekét. A modellt erős vérzéssel szállították kórházba várandóssága huszadik hetében. Két nappal a kórházba szállítás után tették közzé, hogy a rengeteg vér ellenére, amit Teigen kapott, nem tudták megmenteni a gyermeket az orvosok. A pár Jacknek nevezte el meg nem született gyermekét. 

„Gyászolni fogunk, kisírjuk a szemünket. De még erősebben öleljük és szeretjük egymást, és túl leszünk ezen – írta akkor Chrissy Teigen a hír mellé közösségi oldalán. – Hazamenni a kórházból baba nélkül. Hogy lehet ezt elhinni.”

John Legend megindító előadása nemcsak Teigennek, de az egész nézőközönségnek erőt sugárzott. „A szívem, az egész szívem kettejükért dobog ezekben a nehéz pillanatokban” – jelentette be Kelly Clarkson énekesnő, az est házigazdája Legend fellépését. 

A Never Break dalszövegénél, amely John Legend legutóbbi, Bigger Love című albumán jelent meg, nem is lehetne most aktuálisabb: „We will never break. Built on a foundation. Strong enough to stay. We will never break.” (Sohasem törünk meg. Erős alapra építkeztünk. Elég erősre, hogy megmaradjon. Sohasem törünk meg.)

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images

Chrissy Teigennel exkluzív interjút olvashatsz a novemberi Marie Claire-ben!