„Szeretem a nagy, erős, gyönyörű testemet” – Ashley Graham ismét meztelenül pózolt

2020. október 19.
Ashley Graham a testpozitív mozgalom egyik leghíresebb szószólója, nem csoda hát, hogy legújabb Instagram-posztjában is bátran vállalta közel sem tökéletes alakját.

A 32 éves Ashley Graham 9 hónapja adott életet kisfiának, a legújabb szelfije pedig azt bizonyítja, hogy a plus size modell nagyon is büszke szülés utáni alakjára. Graham Instagramon posztolt magáról egy gyakorlatilag anyaszült meztelen képet az alábbi szöveggel: „Nagydarab pucér lány.”

 

View this post on Instagram

 

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Oct 18, 2020 at 7:38am PDT

A fotó természetesen rengeteg lájkot kapott, a legtöbben meg is dicsérték Grahamet a kiállásáért, ám voltak olyanok is, akiknek nem tetszett, hogy a modell nagydarabként hivatkozott magára.

Ezt olvastad már?

„Utálom, hogy az emberek szemében egy ilyen test nagynak számít. Én nem látok mást, mint egy gyönyörű, természetes, teltkarcsú nőt. Szuper szexi és nőies – írta a rajongó.

Graham válaszolt is a rajongójának, és elmagyarázta neki, hogy miért is használta magára ezt a jelzőt. „Értem, amit mondasz. De ha a nagydarabra egy pozitív és szerethető jelzőként tekintesz, akkor megérted majd, mire gondolok. Szeretem a nagy, erős, gyönyörű testemet.”

Nem ez volt az első eset, hogy a modell megmutatta szülés utáni alakját. Idén nyáron, hat hónappal a szülés után Graham modellt állt egy fürdőruha-kollekcióhoz és büszkén mutatta meg striáit, valamint a védjegyének számító domborulatait.

Olvass tovább!