Beveszi az Instagramot a 80 éves szépségblogger

2020. szeptember 09.
Sandra Sallin jóval több mint egy nyugdíjaskorú Instagram-felhasználó. A senior kategóriában induló szépségblogger kifejezetten üdítő jelenség, aki korosztályát szólítja meg sminktutorialokkal, szépségpraktikákkal és az érett bőrt mesterien kezelő kedvenceit bemutató posztjaival.

A 80 éves Sandra Sallin az Instagram egyik ígéretes, feltörekvő tehetsége szépségbloggerfronton, több mint 20 000 követővel. Helyes kis ősz frizurájával, széles mosolyával szólítja meg követőit, és ad nekik az érett korosztályt foglalkoztató szépségtémákban hasznos tippeket. Oktatóvideóiban sminkes anyagok is szerepelnek, de a bohém stílust kedvelő Sandra egyik kedvenc topikja az idősödő bőrt hatékonyan tápláló kencék kivesézése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I’m talking all about nail, nail polish and manicures. @whatkatefinds @oliveandjune @gibsontuttle Rejuvacote Seche Vite @rejuvacoteorders #agelessstyle #advncedstyle #over60andfabulous

Sandra Sallin (@sandrasallin) által megosztott bejegyzés, Ápr 30., 2020, időpont: 7:25 (PDT időzóna szerint)

Sandra Sallin semmiképp sem tipikus nyugdíjas, ahogyan nem is tipikus influenszer, de mindenképp kellemes jelenség a nagy Instagram-katlanban. Már a bemutatkozása is ígéretes (Művész; 79 éves blogger, messze túl sok rúzzsal; Bizonyos korú nőknek; Akit a farkasok megcsókoltak). Az amerikai „nagyiblogger”, ahogyan fémjelzi magát, festőművész háttérrel kezdett a blogolásba még 8 éve.

A mindig pedáns, tökéletesen ápolt, feltűnő színben pompázó körmökkel látható blogger nem csupán a bőrpigmentációról és hasonló témákról posztol, szívesen oszt meg magánéleti részleteket is, így tudható az is, hogy már 60 éve él házasságban. Szórakoztató videóban arról is mesél, mennyire szüksége van a „napi sminkre” ahhoz, hogy ne ijessze meg szomszédait, de mesél a korosztálya számára hasznos szépségkedvenceiről is. Köztük a Tizo Primer fényvédőről, az Amlactin lábkrémről, ahogyan a Donna Karan Cashmere dezodorról is.

Tudtad?