Felesége megtalálta Jason Momoa gyenge pontját

2020. november 20.
„A legkeményebb dolog a világon” – jelentette ki Jason Momoa, amikor felesége, Lisa Bonet rávette, hogy próbálja ki a jógát.

El tudjuk képzelni, hogy van, ami még Jason Momoának is túl nagy kihívás? A felesége, Lisa Bonet megtalálta a 41 éves színész gyenge pontját. „Ez volt a legnehezebb dolog, amit életemben kipróbáltam – mondta Momoa. – Inkább ugrok ki egy mozgó autóból, mászom meg az El Capitant. Még ezek is könnyebbek, mint egy kétórás jóga.”

jason-momoa-joga

„Soha többé nem tudok lehajolni. A combizmaim iszonyatosan fájtak. Teljesen abszurd volt” – tette hozzá az Aquamen sztárja, aki azt is elárulta, hogy már volt egyszer hasonlóan szürreális élménye a jógával, amikor a Conan, a barbár szerepére készült 2011-ben.

„Két idősebb hölggyel voltam jógaórán Topangában, mindenki felemelte a kezét, és tartotta a levegőben, én pedig úgy éreztem, ez kibírhatatlanul nehéz.”

Úgy tűnik, a jóga még egy olyan jó fizikumú színész számára is tud meglepetést okozni, mint Jason Momoa.

A színész következő filmjében egy képzett kardforgatót és harcost, Duncan Idahót alakítja, akit ő nemes egyszerűséggel csak úgy nevezett, hogy „a legnagyszerűbb harcos az egész galaxisban”. Nem csak Jason Momoa lesz azonban az egyetlen sztár a nagyszabásúnak ígérkező Dűne-adaptációban, amely várhatóan 2021 októberében kerül a mozikba.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images