Lenny Kravitz imádja volt felesége új férjét, Jason Momoát

2020. október 04. |

Lenny Kravitz volt Jason Momoa feleségének, Lisa Bonet-nak az első férje, ám példásan sikerült áthidalniuk a szituációban rejlő konfliktusokat. A színész és a zenész barátsága legendás a sztárok között.

„Nehéz elhinni, hogy milyen szoros kapcsolat van Jason és köztem, vagy azt, hogy milyen jóban vagyok Zoë mamájával, mindannyian milyen kötelékben vagyunk egymással – mondta az 56 éves Lenny Kravitz első feleségéről, Lisa Bonet-ról, közös lányukról, a színésznő Zoë Kravitz-ről és Jason Momoáról, aki feleségül vette Bonet-t. – Azért így teszünk, mert ezt kell tenni. Hagyni kell, hogy a szeretet győzzön, nem?”

Kravitz és az 52 éves Bonet 1993-ban, hatévnyi házasság után váltak el. A színésznő 2005-ben ismerkedett meg és kezdett randizni az Aquaman 41 éves főszereplőjével, végül 2017-ben házasodtak össze. Két közös gyermekük született, Lola 13 éves, Nakoa-Wolf pedig 11.

Kravitz továbbra is szoros kapcsolatot ápol exfelesége családjával, ám azt hozzátette, hogy az elején ezért kellett erőfeszítéseket tenniük. „Egy szakítás után nyilvánvalóan dolgozni kell ezért. Gyógyulni, értékelni a helyzetet, stb. De Jason és én? Tulajdonképpen abban a pillanatban, amikor először találkoztunk, úgy voltunk egymással: azta, imádom ezt a fickót!”

Közösségi oldalaikon is többször nyíltan kifejezték már egymás iránti megbecsülésüket. Kravitz egy közös fekete-fehér képpel kívánt boldog születésnapot Instagramján Momoának.

Momoa is beszélt barátságukról, sőt, azt a koponya alakú gyűrűt is megmutatta, amit az énekesnek készíttetett ajándékba, azt is hozzátéve, hogy a gyűrű a családi kötelék szimbóluma. 

Kravitz korábban Bonet-t a legjobb barátjának nevezte, Momoával kapcsolatban pedig azt mondta, olyan, mintha a testvére lenne. „Keresztülmész egy házasságon valakivel, szakítotok. Ez nagyon nehéz. De Lisa és én sokat dolgoztunk a kapcsolatunkon, és mára újra a legjobb barátok vagyunk. Imádom a férjét, olyan nekem, mint a testvérem, és nagyon szeretem a gyerekeiket is. Ez csodálatos, de sok munkánk is van benne.”

Olvastad már?

Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

Jason Momoa élete szerelme Lisa Bonet, akinek ki is mutatja gyengéd érzelmeit, amikor csak alkalma van rá. Legutóbbi ajándéka is csordultig van romantikával.

Forrás: People
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok