Beyoncé megtalálta a tökéletes búcsúajándékot 2020-nak

2020. december 31.
Ki más vágna vissza 2020-nak a legstílusosabb módon, ha nem Beyoncé?! Az énekesnő olyan ajándékkal örvendeztette meg unokatestvérét, amely egyszerre adja vissza az idei év minden érzelmi hullámzását, ugyanakkor megmutatja, hogy vele még egy ilyen esztendő sem packázhat!

Angie Beyince, az énekesnő unokahúga osztotta meg közösségi oldalán a tökéletes ajándékról készített képet. Beyoncé egy olyan csillogó nyaklánccal örvendeztette meg rokonát, amelyben a 2020-as évszám olvasható ki, ugyanakkor egy feltartott középső ujjat mutató kezet formáz. 

beyonce-ajandek-nyaklanc-2020

„Beyoncé minden nőnek az életében ezt a csodás 2020 nyakláncot adta ajándékba  – írta az unokatestvér a kép mellé. – Mikor megláttam, könnybe lábadt a szemem, mert ez egyszerre frenetikus és mélyen érzelmes. Reméljük 2021 jobb lesz a világnak.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Beyince (@angiebeyince)

A világon talán nincs olyan ember, aki ne osztozna Angie Beyince reményeiben, ugyanakkor Beyoncé rengeteg embernek segített már idén is, hogy könnyebben viselhessék a koronavírus-járvány következményeit, nem csoda, hogy számos helyen az év leginspirálóbb emberei közé választották az énekesnőt. 

A pandémia közepette is sűrű éve volt Beyoncénak. Megjelentette Black Is King című alkotását a fekete kultúra és szépség ünneplésére, mintegy visszavágásként a világon végigsöprő rasszizmusra és társadalmi igazságtalanságokra válaszként. Kobe Bryant kosárlabdalegenda és lánya, Gianna tragédiája után az énekesnő fellépett a megemlékezésükön. Ráadásul ő gyűjtötte be a legtöbb Grammy-jelölést a 2021-es díjátadóra, annak ellenére, hogy nem jelentetett meg idén stúdióalbumot. Nemhiába Beyoncé az univerzum királynője – még mindig.

Olvastad már?

Forrás: ET
Fotó: Getty Images