Ben Affleck szakított barátnőjével, majd a kukába hajította annak életnagyságú papírmását

2021. január 19. |

De mindenki megnyugodhat, az információk szerint Ben Affleck és Ana de Armas békében váltak el egymástól.

Ben Affleck és Ana de Armas közel egy év után véget vetettek a kapcsolatuknak. A két színész 2020 év elején jött össze, miután együtt forgatták a Mélyvíz című thillert New Orleansban.

Bár az elmúlt hónapokban meglehetősen harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk, a People magazin szerint a páros a napokban szakított egymással, egy belső forrás pedig néhány részletet is megosztott a lappal a különválásról.

Ezt olvastad már?

„A kapcsolatuk bonyolult volt. Ana nem akart Los Angelesben letelepedni, Bennek viszont a gyerekei miatt muszáj volt ott élnie. A döntést közösen hozták meg, és barátságban váltak el egymástól. Más-más életszakaszban vannak, de ettől függetlenül nagyon szeretik és tisztelik egymást. Ben továbbra is azon van, hogy helyre tegye az életét. Három filmje is forog, miközben teljes mellszélességgel ott van a gyerekei mellett is” – nyilatkozta a lapnak az informátor, aki azt is hozzá tette, hogy a páros telefonon szakított egymással.

Úgy tűnik, a különválást Ben Affleck gyorsan feldolgozta – legalábbis erre utalnak azok a Daily Mail által készített fotók, amiken az látszik, hogy a színész háza előtti kukákban hétfő reggel már ott virított Ana de Armas életnagyságú papírmása. 

A színésznő kartonmásával tavaly nyáron még Ben Affleck gyerekei játszottak, a szakítás után viszont szegény papír Ana de Armas szinte rögtön a kukában végezte.

Fotó: Getty Images, Forrás: People

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Sztárpárok, akik szakítás után újra összejöttek Ben Affleck

Sztárpárok, akik szakítás után újra összejöttek