Ben Affleck szakított barátnőjével, majd a kukába hajította annak életnagyságú papírmását

2021. január 19.
De mindenki megnyugodhat, az információk szerint Ben Affleck és Ana de Armas békében váltak el egymástól.

Ben Affleck és Ana de Armas közel egy év után véget vetettek a kapcsolatuknak. A két színész 2020 év elején jött össze, miután együtt forgatták a Mélyvíz című thillert New Orleansban.

Bár az elmúlt hónapokban meglehetősen harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk, a People magazin szerint a páros a napokban szakított egymással, egy belső forrás pedig néhány részletet is megosztott a lappal a különválásról.

Ezt olvastad már?

„A kapcsolatuk bonyolult volt. Ana nem akart Los Angelesben letelepedni, Bennek viszont a gyerekei miatt muszáj volt ott élnie. A döntést közösen hozták meg, és barátságban váltak el egymástól. Más-más életszakaszban vannak, de ettől függetlenül nagyon szeretik és tisztelik egymást. Ben továbbra is azon van, hogy helyre tegye az életét. Három filmje is forog, miközben teljes mellszélességgel ott van a gyerekei mellett is” – nyilatkozta a lapnak az informátor, aki azt is hozzá tette, hogy a páros telefonon szakított egymással.

Úgy tűnik, a különválást Ben Affleck gyorsan feldolgozta – legalábbis erre utalnak azok a Daily Mail által készített fotók, amiken az látszik, hogy a színész háza előtti kukákban hétfő reggel már ott virított Ana de Armas életnagyságú papírmása. 

A színésznő kartonmásával tavaly nyáron még Ben Affleck gyerekei játszottak, a szakítás után viszont szegény papír Ana de Armas szinte rögtön a kukában végezte.

Fotó: Getty Images, Forrás: People

Olvass tovább!