Rebel Wilson fogyása egyre látványosabb

2020. augusztus 17.
A színésznő már több mint 20 kilótól megszabadult.

Rebel Wilson éveken át volt Hollywood ügyeletes duci lánya. A színésznő több mint százkilósan vált népszerűvé, és saját elmondása szerint volt, hogy direkt fizettek neki csak azért, hogy még véletlenül se fogyjon egy dekát sem. A túlsúlya azonban az utóbbi években olyan méreteket öltött, hogy az már az egészségét is veszélyeztette, ezért Wilson idén év elején végül úgy döntött, hogy egészséges életmódba kezd és megpróbál megszabadulni a súlyfeleslegtől.

Ezt olvastad már?

Az életmódváltást még januárban jelentette be az Insta-oldalán. Mint írta, azt szeretné, ha 2020 az egészség éve lenne számára, és év végére megpróbál majd 75 kilóra fogyni.

Egy interjúban azt is elmagyarázta, hogy az életmódváltása nem arról szól, hogy minél több kilót dobjon le magáról, hanem sokkal inkább arról, hogy mentálisan feldolgozza azt, hogy miért ette magát rendszeresen túl.

A színésznőnek az elmúlt hónapokban már több mint 20 kilótól sikerült megszabadulni, a fogyása pedig a legújabb Instagram-posztjai szerint is meglehetősen látványos.

 

View this post on Instagram

 

Hottest day of the year x Hair & photo: @robertvetica Make-Up: @makeupmatthew Dress: @waynecooperclothing

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Aug 15, 2020 at 4:59pm PDT

Wilson egyébként a rendszeres testmozgás mellett a Mayr-diétát követi, amit több mint 100 éve egy osztrák orvos, dr. Franz Xaver Mayr dolgozott ki. A Mayr-módszer lényege, hogy mellőzni kell az olyan élelmiszereket, amik „mérgezik” az emésztőrendszert, így például a glutént és a tejtermékeket. De az is hozzátartozik a diétához, hogy minden falatot alaposan, legalább legalább 40-50-szer meg kell rágni, mielőtt lenyeljük.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images