Gigi Hadid a legnagyobb titokban elárulta a kislánya nevét

2021. január 22.
Ez a hét úgy tűnik, a celebbabákról szól. Hétfőn Justin Timberlake árulta el a nyáron született második gyereke nevét, most pedig Gigi Hadid tette ugyanezt – csak egy kicsit rejtélyesebben.

Tavaly tavasszal derült ki, hogy a 25 éves Gigi Hadid első gyermekét várja szerelmétől, az egykori One Direction nevű banda tagjától, Zayn Maliktól. A modell sokáig nem erősítette meg a terhesség tényét, mint mondta, nem érezte úgy, hogy a várandósságát szét kellene kürtölnie az egész világnak.

A két sztár végül szeptember közepén, Instagramon jelentette be, hogy megszületett a gyerekük. Azt már ekkor is tudni lehetett, hogy a párnak kislánya született, a baba nevét azonban egészen mostanáig nem árulták el. 

Justin Timberlake-kel ellentétben a modell nem egy show-műsorban jelentette be a kicsi nevét, ennél sokkal egyszerűbb és kevésbé feltűnő módot választott. Csak gondolt egyet, és megváltoztatta a bemutatkozóját az Instagram-profilján…

gigi-hadid

Igen, csak annyit biggyeztett oda, hogy „Khai’s mom”, ami annyit jelent, hogy Khai anyukája. Gigi Hadid és Zayn Malik négy hónapos kislányát tehát Kainak hívják.

Fotó: Instagram, Getty Images

Olvas tovább!