Salma Hayek 54 évesen is ragyog

2020. szeptember 12.
A színésznőnek nemrég volt a születésnapja, a jeles alkalmat pedig egy görögországi nyaralással ünnepli meg férjével. El sem hisszük, hogy a gyönyörű színésznő márelmúlt ötven éves.

A kor csak egy szám

Salma tegnap egy fürdőruhás képet töltött fel magáról Instagram-oldalára. Annyira jól néz ki, hogyha nem tudnánk biztosan a korát, akkor el sem hinnénk. A fekete fürdőruha kiemeli a színésznő még mindig csodálatos alakját – és persze a mögötte látható mediterrán táj is gyönyörű. Hayek azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik megtanulták elfogadni magukat, és nem küzdenek mindenáron az öregedés ellen. „Na, ki lesz holnap 54 éves?” – írta fotója mellé a színésznő.

Ne higgyük, hogy a színésznő csodálatos szépsége csupán a genetika és az orvostudomány műve. Hayek a korábban vele készült interjúkban már elárulta, hogy nagyon sok időt tölt az edzőteremben. A Frida sztárja nagy rajongója a pilatesnek, a kick-boxnak és a táncnak is, ezek mellett pedig a kardiózás és a HIIT is része az edzésprogramjának. A rendszeres testmozgásnak nagy szerepe van fiatalos alakjának megőrzésében.

A színésznő szépségtippjeit is megosztotta

Ami a bőrápolást illeti, Salma saját bevallása szerint mindent a nagymamájától tanult. Például azt is, hogy elhagyta a reggeli arctisztítást. A színésznő hisz abban, hogy az éjszakai bőrregenerálódás során azért termelődik a külső zsírréteg, hogy külsőnket fiatalon tartsa. Ennek értelmében csupán este tisztítja meg arcbőrét, és állítja, hogy a reggeli koszos arcunk azt jelenti, hogy lefekvés előtt nem mostuk meg rendesen. A hidratálást illetően a színésznő a természetesen tápláló összetevőkre, például a kókuszolajra, a zabpehelyre, a mandulatejre, a rózsavízre és a mézre esküszik, és természetes, smink nélküli arcát is vállalja a nyilvánosság előtt. Rendszeresen oszt meg magáról olyan képeket, amikor nincs rajta egy csepp festék sem:

View this post on Instagram

♥️🌵#cactus

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

A mexikói díva a hajára sem használ semmilyen kemikáliát és olyan eszközt, ami károsítaná. Például nem festi, és egyszerűen csak hagyja, hogy kócos és természetesen hullámos legyen – jól is teszi, hiszen a vasaló és a hajsütővas nagyon könnyen tönkreteszi frizuránkat. „Egyszerűen csak annak kell lenned, aki vagy” – nyilatkozta egy interjúban a színésznő.

Forrás: Prevention
Fotó: Getty Images

Olvass tovább!