Mr. Big sem fog szerepelni a Szex és New York folytatásában

2021. február 19. |

Az új sorozatnak egyre kevésbé látjuk az értelmét...

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Kim Cattrall nem csatlakozott az And Just Like That címet kapó folytatáshoz, magyarán a berendelt 10 epizódban Samantha biztosan nem fog szerepelni. Néhány napja ráadásul az is kiderült, hogy a forgatókönyvírók egy meglehetősen kiábrándító húzással tüntetik el Samanthát a történetből: azt mondják majd, hogy a barátok egyszerűen külön utakon járnak.

chris-noth-mr-big-szex-es-new-york

De alig, hogy magunkhoz tértünk a rossz hírek után, most jött egy újabb csalódás. A Page Six információi szerint Chris Noth aka Mr. Big, vagyis Carrie férje sem fog visszatérni a képernyőre. Egyelőre el sem tudjuk képzelni, hogy mégis hogyan fogják ezt megoldani a készítők. Vajon Samanthához hasonlóan Mr. Bigre is ráhúzzák, hogy megromlott a viszonya a feleségével, ezért lelépett?

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, Miranda is férj nélkül fog maradni a sorozatban. Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy nemcsak Chris Noth, hanem David Eigenberg sem vállalja a visszatérést, aki korábban évadokon keresztül alakította Miranda se veled, se nélkül kapcsolatát, később pedig a férjét és a gyereke apját.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok