Mr. Big sem fog szerepelni a Szex és New York folytatásában

2021. február 19.
Az új sorozatnak egyre kevésbé látjuk az értelmét...

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Kim Cattrall nem csatlakozott az And Just Like That címet kapó folytatáshoz, magyarán a berendelt 10 epizódban Samantha biztosan nem fog szerepelni. Néhány napja ráadásul az is kiderült, hogy a forgatókönyvírók egy meglehetősen kiábrándító húzással tüntetik el Samanthát a történetből: azt mondják majd, hogy a barátok egyszerűen külön utakon járnak.

chris-noth-mr-big-szex-es-new-york

De alig, hogy magunkhoz tértünk a rossz hírek után, most jött egy újabb csalódás. A Page Six információi szerint Chris Noth aka Mr. Big, vagyis Carrie férje sem fog visszatérni a képernyőre. Egyelőre el sem tudjuk képzelni, hogy mégis hogyan fogják ezt megoldani a készítők. Vajon Samanthához hasonlóan Mr. Bigre is ráhúzzák, hogy megromlott a viszonya a feleségével, ezért lelépett?

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, Miranda is férj nélkül fog maradni a sorozatban. Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy nemcsak Chris Noth, hanem David Eigenberg sem vállalja a visszatérést, aki korábban évadokon keresztül alakította Miranda se veled, se nélkül kapcsolatát, később pedig a férjét és a gyereke apját.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!