Chrissy Teigen és Joe Biden viccesen „szakítottak” a Twitteren

2021. február 24.
Chrissy Teigen volt az egyetlen híresség, akit Joe Biden követett a Twitteren. A modell egy hónap után arra kérte az elnököt, hogy ha lehet, inkább ne kövesse tovább.

Bő egy hónap után tegnap végül elváltak Chrissy Teigen és Joe Biden útjai – legalábbis a Twitteren. Az elnök a beiktatása után a @POTUS (President Of The United States) profilt használva összesen 11 embert kezdett el követni Twitteren, akik között Chrissy Teigen volt az egyetlen híresség, sőt az egyetlen olyan személy, aki nem tartozott az államapparátushoz.

„Valószínűleg soha többet nem kellene tweetelnem” – írta Chrissy Teigen, amikor szembesült vele, hogy az amerikai elnököt is követői között tudhatja.

Bár eleinte örült a megtiszteltetésnek, úgy tűnik, Teigent az elmúlt hetekben nagyon is frusztrálhatta, hogy az amerikai elnök első kézből értesülhet a tweetjeiről, ezért egy vicces szakítós posztban arra kérte Bident, hogy ha lehet, inkább ne kövesse tovább.

„Néhányszor már tweeteltem, amióta a nagyrabecsült @POTUS követ engem. De a fejlődésem érdekében arra kell kérjelek, kedves uram, hogy ne kövess tovább. Szeretlek! Nem veled van, baj én vagyok a rossz!”

Nem sokkal később a POTUS-fiók teljesítette Teigen kívánságát, és visszavonta a követését. A hír hallatán pedig Teigen nem is lehetett volna boldogabb.

„Szabad vagyok” – posztolta a modell.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images