Kiderült, mikor érkezik Meghan és Harry második babája

2021. február 23.
Információk szerint a hercegi pár már a baba nemét is tudja, és arról is van elképzésük, hogy milyen nevet szánnak neki.

Az egész világot meglepte, amikor február 14-én Meghan és Harry bejelentette, hogy a második babájukat várják. Meghannak tavaly nyáron is volt egy terhessége, a magzat azonban akkor sajnos elment, a tragédiáról pedig a hercegné egy szívbe markoló esszét is írt a The New York Timesnak. Ezek után nem sokan számítottak rá, hogy a pár ilyen gyorsan próbálkozik majd a családbővítéssel.

Ezt olvastad már?

A második baba azonban nagyon is úton van, belsős informátorok pedig mát azt is tudni vélik, hogy a hercegi pár mikorra várja az érkezését.

„Meghan nagyszerűen van, boldog és nagyon egészségesnek érzi magát. Harry is nagyon örül, és a barátai szerint csak úgy sugárzik a büszkeségtől. A baba érkezését tavasz végére várják” – nyilatkozta az informátor néhány napja.

Ingrid Seward, a királyi család egyik életrajzírója egy Daily Mailnek adott interjúban azt is elmondta, hogy szerinte a páros már biztosan kiderítette a baba nemét is, és valószínűleg a kicsi nevével kapcsolatban is vannak ötleteik.

„Nem akarnak tradicionális királyi nevet választani neki. Úgy gondolom, hogy viktoriánus stílusú nevek közül fognak választani, valami egészen szimbolikusat.”

Fotó: Profimedia Forrás: marieclaire.co.uk

Olvass tovább!