Fülöp herceg kórházba került, az egyik legviccesebb megszólalásával kívánnak jó egészséget a rajongók

2021. február 25.
Fülöp herceg korához képest kitűnő formában van, hírforrások szerint azonban a 99 éves edinburghi herceget elővigyázatosságból kórházba szállították előző héten, mert nem érezte jól magát.

A Buckingham-palota néhány napja megerősítette a hírt, és elmondta, hogy orvosi javaslatra, saját lábán ment kórházba a herceg, ahol már hat napja tartózkodik. A kórházat paparazzók állják körbe, egyikőjüknek állítólag sikerült lencsevégre kapnia az édesapját meglátogató Károly herceget is, aki maszkban, könnyes szemmel távozott a helyszínről. Mint minden kórházi látogatásnál megszokhattuk, ezúttal sem várhatunk részletesebb információkat Fülöp herceg állapotáról, így csak remélhetjük a legjobbakat!

fulop-herceg-jokivansag

A királyi család rajongóinak sem kellett több, szinte felrobbant az internet a jókívánságokat küldő emberektől, akik Fülöp herceg legviccesebb, legkedvesebb megszólalásait is ismét virálissá tették. Az egyik legjobb ezek közül az, amikor Fülöp csendben végighallgatja az előtte élőben bejelentkező riportert, aki a királyi családról mesél a nézőknek, majd amikor a riporter hátrafordul, Fülöp mosolyogva megkérdezi tőle: „Finished?”, azaz „Végzett?” (Az alábbi videón 00:39-nél kezdődik az említett rész.)

Reméljük, Fülöp hercegnek nincs komolyabb baja, és a kórházban sem hagyja el a humora!

Olvass tovább!