A nap legcukibb videója: Charlotte hercegnő így másolja Katalin mozdulatait

2021. február 17.
Minden kétséget kizáróan Cambridge hercegi családjáról beszélnek a legtöbbet az összes királyi sarj közül a világon, és ez a koronavírus-járvány kirobbanása óta csak még jobban fokozódott. Ezúttal Charlotte hercegnő játszotta a főszerepet abban a videóban, amely pillanatok alatt a közösségi oldalak központi témája lett.

Legyen szó Vilmos herceg és Katalin home office-áról, esetleg az új kutyájukról, vagy éppen arról, hogyan mókáznak a hóesésben, Cambridge hercegi családját úgy tűnik, sosem lehet megunni, és sosem elég belőlük az embereknek. A héten az 5 éves Charlotte hercegnő robbantotta fel a közösségi oldalakat azzal a videóval, amelyben az látszik, hogyan másolja édesanyja jellegzetes mozdulatát az aprócska királyi fenség.

charlotte-katalin-hercegno-mozdulat

Több videóból vágták össze a klipet. Katalin egy Zoom-bejelentkezésben csavargatja haját kezével, míg Charlotte hercegnő az első iskolai napján játszik ugyanúgy copfjával. Úgy tűnik, a kislány eltanulta édesanyja aranyos mozdulatát, mivel azt már megfigyelték, hogy a hercegnő hajlamos az összekötött hajának piszkálgatására.

„Anyja lánya – írta egy felhasználó Twitteren Charlotte hercegnő videójához kommentben. – Örökké tudnám nézni, ahogy az elragadó anyuka és lánya igazgatja a copfját. Nagyon aranyos.” A TikTokon is nagy sikert aratott a videó, itt is elragadtatott kommentek érkeztek: „Két gyönyörű hercegnő”, „Imádnivaló lányok!”, amikkel csak egyetérteni tudunk.

Forrás: Marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvastad már?