Óriásit nőttek Britney Spears gyerekei – Az énekesnő közös képet posztolt

2021. március 03. |

Britney Spearst nem gyakran láthatjuk gyerekei társaságában, ennek pedig legfőbb oka, hogy az énekesnő 2007 óta apja gondoksága alatt él, így az elmúlt években a fiúkat is főként az exe, Kevin Federline nevelte. Tegnap viszont a rajongói legnagyobb örömére Spears megosztott egy friss, közös fotót a gyerekeivel, Jaydennel és Seannal.

Az énekesnő Instagramon osztott meg egy közös képet a két fiával, a fotó mellé pedig egy hosszabb, megható szöveget is írt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

“Nagyon szerencsés vagyok, mert a két kisbabámból igazi úriemberek lettek, és olyan édesek, hogy valamit biztosan jól csináltam. Egy ideje nem tettem fel róluk képet, mert már abban a korban vannak, amikor ők maguk szeretnék kifejezni a saját identitásukat, és én ezt teljes mértékben elfogadom. De mindent megtettem, hogy ilyen klasszul megszerkesszem ezt a képet. És képzeljétek… végre megengedték, hogy kiposztoljam! Most már nem érzem magam kirekesztve.”

Ezt olvastad már?

Britney Spears és a gyerekeinek apja, Kevin Federline még 2004-ben házasodtak össze, egy évre rá, 2005 szeptemberében pedig meg is született első fiúk, Sean Preston Federline. A második gyerek, Jayden James Federline egy évre rá, 2006 szeptemberében érkezett, ám két hónapra rá az énekesnő be is jelentette, hogy el szeretne válni a férjétől. A 2007-es különválásuk után egy ideig közös felügyeleti joguk volt a gyerekek felett, de Spears idegösszeroppanása végül mindent megváltoztatott. A gyerekek a férjéhez kerültek, az énekesnő pedig apja gondoksága alá.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok