Óriásit nőttek Britney Spears gyerekei – Az énekesnő közös képet posztolt

2021. március 03.
Britney Spearst nem gyakran láthatjuk gyerekei társaságában, ennek pedig legfőbb oka, hogy az énekesnő 2007 óta apja gondoksága alatt él, így az elmúlt években a fiúkat is főként az exe, Kevin Federline nevelte. Tegnap viszont a rajongói legnagyobb örömére Spears megosztott egy friss, közös fotót a gyerekeivel, Jaydennel és Seannal.

Az énekesnő Instagramon osztott meg egy közös képet a két fiával, a fotó mellé pedig egy hosszabb, megható szöveget is írt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

„Nagyon szerencsés vagyok, mert a két kisbabámból igazi úriemberek lettek, és olyan édesek, hogy valamit biztosan jól csináltam. Egy ideje nem tettem fel róluk képet, mert már abban a korban vannak, amikor ők maguk szeretnék kifejezni a saját identitásukat, és én ezt teljes mértékben elfogadom. De mindent megtettem, hogy ilyen klasszul megszerkesszem ezt a képet. És képzeljétek… végre megengedték, hogy kiposztoljam! Most már nem érzem magam kirekesztve.”

Ezt olvastad már?

Britney Spears és a gyerekeinek apja, Kevin Federline még 2004-ben házasodtak össze, egy évre rá, 2005 szeptemberében pedig meg is született első fiúk, Sean Preston Federline. A második gyerek, Jayden James Federline egy évre rá, 2006 szeptemberében érkezett, ám két hónapra rá az énekesnő be is jelentette, hogy el szeretne válni a férjétől. A 2007-es különválásuk után egy ideig közös felügyeleti joguk volt a gyerekek felett, de Spears idegösszeroppanása végül mindent megváltoztatott. A gyerekek a férjéhez kerültek, az énekesnő pedig apja gondoksága alá.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!