Britney Spears pasija már a gyerekvállaláson gondolkozik

2021. március 08.
Britney Spears és fitneszinfuenszer pasija, Sam Asghari már négy éve alkotnak egy párt. A férfi néhány napja arról beszélt, hogy kész belevágni a gyerekvállalásba.

A 27 éves Asghari a Forbesnak adott interjújában mesélt Britney Spearsről és kapcsolatukról. A férfi elmondta, hogy a közeljövőben arra szeretne koncentrálni, hogy a karrierjét előre mozdítsa, ugyanis színész szeretne lenni, mellette pedig a párkapcsolatában is szintet akar lépni.

Sam-Asghari-britney-spears

„A karrieremben is lépni szeretnék, ha színészetről van szó. És a kapcsolatomban is. Nem bánnám, ha apa lehetnék. Fiatalon szeretnék apává válni.”

Ezután Asghari azt is felidézte, hogyan találkozott Britney Spearsszel 2016-ban. A férfi akkoriban modellként dolgozott, és ő is szerepet kapott az énekesnő Slumber Party című videoklipjében.

Ezt olvastad már?

„Tévézni akartam, filmekben akartam szerepelni, ezért az volt a stratégiám eleinte, hogy kicsiben kezdem, videoklipekkel. De egy idő után már elegem lett belőle, nem akartam, hogy csak egy videoklipszínésznek skatulyázzanak be. Egy jó barátom viszont szólt, hogy lenne egy projekt, amiben érdemes lenne szerepelnem. Ez volt a Slumber Party. A fotómat látva Britney maga választott ki a klip főszerepére.”

Spears és Asghari azóta is egy párt alkotnak, bár a kapcsolatuk valódiságát és a férfi szándékait a mai napig hajlamosak kétségbe vonni a hardcore Britney-rajongók.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!