Itt az első fotó Emily Ratajkowski kisbabájáról

2021. március 12.
Első gyermeke születését a modell Instagramon jelentette be, és rögtön posztolt is egy édes képet a kicsiről.

A 29 éves Emily Ratajkowski és férje, Sebastian Bear-McClard két évnyi házasság után tavaly vágtak bele a gyerekvállalásba, októberben pedig a modell egy Vogue-címlapon meg is mutatta a már kerekedő pocakját.

A baba néhány nappal ezelőtt, március 8-án született meg, az örömhírt Ratajkowski egy Instagramra feltöltött szoptatós képpel jelentette be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés

Sylvester Apollo Bear csatlakozott hozzánk. 2021. március 8-án született, életem legszürreálisabb, legszebb és legszeretetteljesebb reggelén” – írta a fotó mellé Ratajkowski , aki ezzel a baba nevét is elárulta.

Ratajkowski egyébként tavaly egy esszét is írt a Vogue magazinnak a terhességével kapcsolatban, amiben azt is megmagyarázta, miért nem fogják elárulni a gyerekük nemét egészen 18 éves koráig.

„Nem szeretem, amikor az emberek valakit a neme alapján ítélnek meg, sztereotipizálnak, és kifejezetten akkor nem, ha egy babáról van szó. Olyan szülő szeretnék lenni, aki hagyja, hogy a gyereke kibontakozhasson, hogy megmutassa saját magát. És bár nagyon remélem, hogy a gyerekem meg fogja találni a saját helyét a világban, tudom jól így, hogy is számtalan nemi előítélettel és korláttal fog találkozni már babakorában is.”

És bár konkrétan a kicsi nemét tényleg nem árulta el, a nevéből talán sejteni lehet, hogy kisfia született.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!