Dwayne Johnson és az egész családja koronavírusos lett

2020. szeptember 03.
A színész szerda este jelentette be az Instagram-oldalán, hogy neki, a feleségének és mindkét gyerekének pozitív lett a koronavírus tesztje.

A Szikla egy Instagram-videóval jelentkezett, amiben elmesélte, hogy a vírust egy nagyon közeli családi barátjuktól kapták el két és fél hete. Mint mondta, a pozitív teszteredmény „felért egy hasbarúgással”.

„Ez volt az egyik legnagyobb kihívás, amit valaha is át kellett élnünk egy családként. A koronavírus nagyon más felépülést igényel, mint például egy csonttörés, amivel már bőven volt tapasztalatom. Számomra a legfontosabb, hogy megvédjem a családomat, és most is azt kívánom, bárcsak egyedül én kaptam volna el a vírust. De mindannyian elkaptuk, amit borzalmas volt megélni. Már jól vagyunk, nem fertőzünk, hála istennek, egészséges mindenki. Szomorú, hogy a maszkviselés is politikai kérdéssé vált, pedig semmi köze a politikához. Viseljetek szájmaszkot, ez a helyes hozzáállás.”

Jonhson azt is elmondta, hogy a gyerekek tünetként csak a száraz torkot tapasztalták, a felesége viszont kemény menetként írta le a betegség lefolyását.

Nem a Szikla az első híresség, aki átesett a koronavíruson

Tom Hanksnél és Rita Wilsonnál még márciusban mutatták ki az újfajta koronavírus-fertőzést Ausztráliában, ahova Hanks filmes munkája miatt érkeztek. Március végén utazhattak haza Los Angelesbe, hogy itt épüljenek fel teljesen a vírusfertőzésből. Károly hercegnél is márciusban jelentkeztek a koronavírus tünetei, és bár II. Erzsébet királynő fia pont a legveszélyeztetettebb korosztályba tartozott, szerencsésen átvészelte a betegséget.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images