Orlando Bloom a túl kevés szex miatt panaszkodott

2021. március 23.
Valószínűleg nem lesz túl boldog Katy Perry, amikor meghallja Orlando Bloom legfrissebb interjúját, amelyben arról panaszkodik jegyese, hogy túl kevés lehetőségük van a meghitt együttlétre.

A brit The Guardiannek adott interjúja közben kapott őszinteségi rohamot Orlando Bloom, és bukott ki belőle, hogy nem szexelnek eleget menyasszonyával, Katy Perryvel, mióta 2020 augusztusában megszületett kislányuk, Daisy Dove. 

katy-perry-orlando-bloom-szex

„Milyen gyakran tudtok szexelni?” – tette fel a kérdést az újságíró Karibtenger kalózai sztárjának. „Nem elégszer. Nemrég született kisbabánk” – válaszolt őszintén Orlando Bloom a diszkrétnek nem mondható kérdésre. A színész ugyanakkor hozzátette, hogy élete négy legnagyobb szerelme a fia, Flynn, akinek Miranda Kerr modell az édesanyja, nemrégiben elhunyt kutyája, Mighty, lánya, Daisy Dove és menyasszonya, Katy Perry. 

Könnyen lehet azonban, hogy Katy Perry és Orlando Bloom már nem is menyasszony-vőlegény, hanem férj és feleség. Bár a pár még nem erősítette meg, az énekesnőt nemrég arany karikagyűrűvel az ujján fotózták le a család hawaii nyaralásán. 

A pár 2016-ban kezdett randizni, ám 2017 márciusában szakítottak. Nem bírták azonban egymás nélkül, és 2018 elején ismét összejöttek, kapcsolatuk pedig azóta töretlen. Katy Perry korábban Russell Brand felesége volt (2010 és 2012 között), Orlando Bloom pedig Miranda Kerr férje volt 2010 és 2013 között.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?