Regé-Jean Page nyerte a Bridgerton első színészi díját

2021. március 30.
A Bridgerton Hastings hercege, Regé-Jean Page zsebelte be alakításáért a sorozat első színészi teljesítményért járó díját a NAACP Image Award átadóján.

Az NAACP Images Awards gáláján minden évben az amerikai sajtó képviselői választják ki az elmúlt év legjobb színes bőrű művészeit. Ez a díjátadó hozta meg az áttörést a Bridgertonnak idén, ugyanis Regé-Jean Page jóvoltából itt vihette haza a Netflix nagy sikerű sorozata az első olyan díjat, amelyet a színészi alakításért ítéltek oda.

rege-jean-page-bridgerton-dij

A Julia Quinn regényéből készült, rendkívül szexire sikerült sorozatban Page formálta meg Hastings hercegét. Ezzel az alakítással olyan színészeket utasított maga mögé, mint Jonatha Majors (Lovecraft Country), Sterling K. Brown (This Is Us), Keith David (Greenleaf) és Nico Annan (P-Valley).

A ceremóniát idén virtuálisan rendezték meg, így Regé-Jean Page is videóhíváson keresztül köszönte meg a Bridgerton első színészi díját. „Gratulálok mindenkinek a kategóriában – mondta a 31 éves színész. – Ez a díj minden csodálatos embernek szól, aki részt vett az alkotásban, és valami különlegeset csinált. Ez a legnagyobb elismerés nekünk, akik a szépséget, ragyogást, fényt, románcot és szerelmet akartuk megmutatni a maga teljességében.”

„Ez a legnagyobb elismerés mindazoknak az embereknek, akiket képviselek, és a lehető legjobban szeretném megmutatni, hogy érdemes vagyok erre az elismerésre” – tett hozzá Page.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvastad már?