Ben Affleck még 17 év után is Jennifer Lopezről mesél

2021. április 07.
Már rég elmúltak a Bennifer idők, ám Ben Affleck még ma sem fukarkodik a bókokkal, ha volt menyasszonya, Jennifer Lopez kerül szóba. Különösen az énekes-színésznő munkamorálját dicsérte bőkezűen a színész.

Jóval J.Lo és A-Rod, de még bőven Mr. és Mrs. Marc Anthony előtt volt egyszer egy Bennifer. Akkoriban nem volt még Brangelina sem, így Jennifer Lopez és Ben Affleck számított az első számú sztápárnak Hollywoodban. Minden bulvárlap az ő románcukkal, eljegyzésükkel és szakításukkal volt elfoglalva 2002 és 2004. között Bár útjaik már tizenhét éve elváltak, az Oscar-díjas színész még mindig nagyra tartja Jennifer Lopezt, aki egykor nemcsak a filmvásznon, de a való életben is élete női főszereplője volt. 

ben-affleck-jennifer-lopez-dicseret

„Azt hittem, jó munkamorálom van. Ám teljesen lenyűgözött és magával ragadott, amit tőle láttam nap mint nap. Ahogy komolyan vette a feladatokat, a csendes és elhivatott munka, amivel a céljai teljesítése felé haladt, és ahogy egy-egy kudarc után felállt, és megkettőzött erővel vetette bele magát újra a munkába” – zengett ódákat Ben Affleck volt menyasszonyáról. 

Huszonhárom évvel az első filmszerepe után a munka meghozta gyümölcsét Jennifer Lopez számára: két Golden Globe-jelölést is begyűjtött, és az egyik legkedveltebb előadóművész Hollywoodban. Ben Affleck szerint Lopez üstökösszerű emelkedése és régóta tartó, csillagként való tündöklése egyáltalán nem véletlen.

„Ő a legkeményebben dolgozó ember, akivel a filmiparban találkoztam – mondta Affleck. – Tehetséges, ám keményen meg is dolgozik a sikerért. Boldog vagyok, hogy ilyen karriert futott be, és megkapta az elismerést, amit megérdemelt.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?