Ez lesz Harry és Meghan első Netflix-produkciója

2021. április 08.
Régóta rebesgetik, hogy Meghan Markle és Harry produkciós cége a Netflixnek dolgozik majd, ám végre megvan, mi lesz az első közös munka témája. A dokumentumsorozat még azokhoz az időkhöz nyúl majd vissza, ami az egyik kedvenc munkája volt Harrynek még királyi fenségként: az Invictus Játékokhoz.

Az Archwell Productions bejelentette, mi lesz az első olyan dokumentumsorozat témája, amelyet a Netflixnek készít Harry és Meghan Markle. A Heart of Invictus című sorozat néhány versenyző felkészülését követi arra a tornára, amelyet Harry hozott létre 2014-ben – még királyi fenségként – sérült katonáknak és veteránoknak. 

harry-meghan-netflix-invictus-games

A sorozatot az Oscar-díjas Orlando von Einsiedel rendezi, a producer pedig Joanna Natasegara lesz. A Heart of Invictus bemutatója várhatóan 2022 tavaszán lesz.

Harry is megjelenik a képernyőn, illetve executive producerként is részt vesz a munkálatokban, ami a 2022-es, hágai játékokra való felkészülést követi nyomon, és az ígéretek szerint érdekes és szívbe markoló történeteket láthatunk a reményről és fejlődésről. 

A Netflix projektje a sussex-i hercegi pár királyi gyökereihez nyúl vissza, de megjelenik benne az az időszak is, amikor Harry a hadseregben szolgált. A herceg 2004 és 2015 között állt a hadsereg szolgálatában, ezalatt kétszer járta meg Afganisztán hadszíntereit. 

Az Invictus Játékok az egyik szívügye volt Harrynek még a királyi család tagjaként. 2014-ben, Londonban tartották az első sporteseményt a veteránoknak és sérült katonáknak, azóta Orlandóban és Torontóban rendezték meg. Harry és Meghan egyik első közös nyilvános szereplése is a 2017-es, torontói játékokon volt.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?