Megvan Harry herceg első rendes munkahelye

2021. március 26.
Még csak egy év telt el azóta, hogy Harry elhagyta a brit királyi család kötelékét, és elkezdte saját, független életét építgetni. Most megtalálta első munkahelyét is, és rögtön egy sikeres startup hárombetűs pozíciójába ejtőernyőzött.

Úgy tűnik, nem csak a levegőbe beszélt Harry herceg, amikor azt mondta, hogy normális életet akar élni. Dolgozó királyi fenségből ugyanis dolgozó milleniállá vált, miután egy kis filmes és podcastes kitérő után a Szilícium-völgy egyik unikornisát, a BetterUp nevű startup vállalkozást szemelte ki első rendes munkahelyének. Harry egy jól hangzó hárombetűs pozíciót is rögtön elcsípett, ő lesz a coachinggal és mentális egészséggel foglalkozó cég Chief Impact Officere, bármit is jelentsen ez. 

harry-herceg-munkahely

Harry maga azt nyilatkozta, új munkahelyén az a célja, hogy „segítsen az embereknek, hogy befolyásuk legyen az életükre”. Hozzátette, hogy azt szeretné, ha az emberek elfelejtenék végre azt a hozzáállást, hogy csak akkor kérnek segítséget, amikor már az összeomlás szélén állnak. 

A BetterUp személyre szabott karriertanácsokat és támogatást nyújt a hozzájuk fordulóknak, a cég ügyvezetője, Alexi Robichaux azt nyilatkozta, Harry mentális egészséggel kapcsolatos figyelemfelhívó munkái tökéletes jelöltté tették a herceget, hogy jelentőségteljes és fontos munkát végezzen a cégnél CIO-ként.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BetterUp (@betteruphq)

A hírek szerint Harrynek nagyon széles körű feladatai lesznek. Nem lesz ugyan menedzser, de a megbeszéléseken részt kell vennie, és a cég San Franciscó-i irodájába is be kell járnia időnként. Arról nincs hír egyelőre, mikor lesz Harry első napja az új munkahelyén. 

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvastad már?