Jennifer Aniston egy interjúban Brad Pittről áradozott

2021. május 26.
Jennifer Anniston a Jóbarátok reunion kapcsán ült le egy interjúra és a beszélgetés közben az exe, Brad Pitt is szóba került.

Jennifer Aniston a két színésztársával, Courteney Coxszal és Lisa Kudrow-val együtt adott interjút az Access Hollywood riporterének, és bár nagyrészt a Jóbarátok új epizódjáról beszélgettek, egy ponton Aniston volt férje is szóba került. Mikor a riporter azt kérdezte a színésznőktől, hogy ki volt a kedvenc vendégszereplőjük a sorozatban, ők sorolni is kezdték: megemlítették Ben Stillert, Reese Witherspoont, Charlie Sheent, Tom Sellecket és Paul Ruddot is, majd Aniston bedobott még egy nagyon különleges nevet.

jobaratok

„Mr. Pitt csodálatos volt” – mondta a színésznő, amihez , Lisa Kudrow még annyit hozzátett, hogy „igen, fantasztikus volt”.

Brad Pitt 2001-ben, a Jóbarátok 8. évadjának egyik epizódjában szerepelt, Aniston karakterének, Rachel Greennek volt osztálytársaként. És bár a feltűnése a sorozatban csak egyszeri alkalom volt, az alakításáért még így is Emmy-jelölést kapott. Abban az időben egyébként Pitt és Aniston már házas volt: 1998-ban kezdtek el járni, 2000-ben házasodtak össze és az útjuk végül 2005-ben vált ketté.

Fotó: Imdb, Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!