5 árulkodó jel, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt van

2021. április 08.
Egyik sztárpárnak sem drukkoltunk annyira azért, hogy újra összeálljon, mint nekik. Amióta Brad Pitt és Jennifer Aniston is újra szingli, gyanúsan sok az arra utaló jel, hogy újra együtt vannak, csak épp nem akarják az orrunkra kötni.

Jennifer Aniston és Brad Pitt 1998-ban ismerkedtek meg, 2000-ben pedig a rajongók nagy örömére összeházasodtak. 2005 januárjában bejelentették, hogy különválnak útjaik, és még ez év októberében hivatalosan is elváltak. Bár úgy tűnt, hogy mindketten új fejezetet nyitottak az életükben – Brad Pitt Angelina Jolie, Jennifer Aniston pedig Justin Theroux oldalán –, sokan a mai napig reménykednek benne, hogy az egykori álompár újra egymásra talál.

Brad Pitt és Jennifer Aniston

Brad Pitt és Jennifer Aniston 1999-ben

Mindkét második házasság zátonyra futott: Pitt és Jolie botrányokkal kísért válását 2016-ban mondták ki, egy évvel később pedig Aniston és Theroux is ráeszmélt arra, hogy kapcsolatuk kiüresedett, és már csak barátként szeretik egymást. Brad és Jennifer újra szingli lett, és ismét a figyelem középpontjába került – a szemfülesebbek pedig több olyan árulkodó jelet véltek felfedezni, amely arra utal, hogy a sztárpár megint egymásra talált, vagy inkább arra, hogy sosem távolodott el igazán…

Pitt az elsők között érkezett, és az utolsók közt távozott Aniston bulijáról

Amikor Jennifer Aniston 2019 februárjában 50 éves lett, egy hatalmas bulival ünnepelte meg a kerek évfordulót. Az eseményre Brad Pitt is hivatalos volt, és egyesek szerint feltűnően sokat legyeskedett az ünnepelt körül. Szintén 2019-ben, Aniston karácsonyi összejövetelt szervezett kaliforniai villájában, ahol ismét felbukkant az exférj. A Mirror értesülései szerint Brad Pitt az első vendégek között érkezett, és a hazatérést sem kapkodta el, vagyis az utolsók között hagyta el a házat.

Ezt már láttad?

Sokatmondó fotók készültek a SAG-díjátadón

Nem sokkal ezután, a január 5-én rendezett 2020-as Golden Globe-gálán szintén feltűnően sokat keresték egymás társaságát, majd napra pontosan két héttel később, a Screen Actors Guild Awardson (azaz a SAG-díjátadón) készültek róluk sokatmondó fotók. Pittet és Anistont – akik díjazottként voltak jelen a gálán – a Getty fotósa, Emma McIntyre kapta lencsevégre, és így nyilatkozott a felvételekről: „Csak rájuk kell nézni. Látszik rajtuk, hogy ünnepelnek, egymásra és saját magukra is büszkék.”

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2020-ban

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2020-ban a SAG-gálán.

A Zoomon is flörtölt Pitt és Aniston

Még belefért a tavalyi évbe az a jótékonysági online felolvasás, amin Pitt és Aniston olyan neves színészek társaságában vett részt, mint Julia Roberts, Shia LaBeouf, John Legend, Morgan Freeman, Matthew McConaughey és Jimmy Kimmel. A hírességek a Változó világ című romantikus vígjáték szövegét olvasták fel, a virtuális színház azonban flörtbe csapott át. Amikor a Linda szerepét játszó Jennifer megkérdezte Bradet, hogy átugrana-e hozzá, Pitt fülig elvörösödött.

 

 

Rejtélyes szelfit posztolt Jennifer Aniston

Egy évvel a díjátadón készült, sokat sejtető fotók után, idén februárban ismét egy fényképpel keverték magukat gyanúba, ezúttal azonban nem paparazzók vagy hivatásos fotósok örökítették meg őket, hanem maga Jennifer Aniston szelfizett. A színésznő épp a The Morning Show újabb évadját forgatja, Brad Pitt pedig a Bullet Train című akciófilmen dolgozik, egymáshoz egészen közel. Úgy tűnik, kihasználva a forgatások szünetét, időnként összefutnak: bár az Aniston-szelfin felbukkanó férfi feje nem látszik, sokan mérget vennének rá, hogy Brad Pitt fekszik a földön.

Mindig szeretettel beszélnek egymásról

Ma már tudjuk, hogy Pitt annak idején Jolie miatt hagyta el Anistont, ahogyan azt is, hogy milyen démonokkal harcolt a házasságuk alatt. Ennek ellenére sem voltak hangos drámák a válásuk kapcsán. Sosem szakították meg egymással a kapcsolatot, és mindig szeretettel beszéltek a másikról. Ugyanez nem mondható el Angelina Jolie-ról, aki minden kínálkozó alkalmat megragadott, hogy befeketítse Brad Pittet. Jennifer Aniston és volt férje is elárulta, hogy sosem törölték ki egymás telefonszámát – nem csak a mobiljukból, hanem még a gyorshíváslistából sem!

Fotó: Ron Galella Collection via Getty Images; Emma McIntyre/Getty Images

Olvass tovább!