Ezek a sztárok utálnak híresek lenni

2021. május 28.
A rajongók hajlamosak csak a pénzt és a csillogást meglátni, pedig a hírnévnek is megvan a maga árnyoldala...

Billie Eilish szerint a hírnév egy darab szemét

„Ez nem feltétlenül negatívum, de valamilyen szinten elvesztettem a tinédzser éveimet, hiszen ez az egész akkor kezdődött, amikor még csak 13 éves voltam. És erre nem készít fel senki, nincs képzés, nincs iskola, ahol megtanítanák, hogy hogyan kezeld a hírnevet” – nyilatkozta korábban az énekesnő.

Harrison Ford tehernek nevezte a hírnevet, és utálja, hogy ezzel együtt a magánélete is megszűnt

„Váratlanul jött, és soha nem élveztem. Oké, ha híres vagy, bármelyik étteremben tudsz asztalt foglalni, és sokkal könnyebben jutsz orvosi ellátáshoz. De mit ér mindez? Semmit” – mondta a színész.

Megan Fox szerint az emberek nem látják, hogy a hírességek folyamatos bullyingnak vannak kitéve

Megan-Fox

A színésznő így nyilatkozott az Esquire magazinnak: „Az emberek azt mondják, hogy mi, hírességek inkább csak fogjuk be a szánkat, hiszen úgysincs miért panaszkodnunk, ha hatalmas házban élhetünk és egy Bentley-t vezethetünk… Azt már nem veszik észre, hogy a hírességeket folyamatosan milliók zaklatják.”

Lady Gaga szerint, amint elhagyja a házat, a szabadságát is elveszíti és köztulajdonná válik

lady-gaga-nemi-eroszak-terhesseg

„Az emberek törvényesen követhetnek engem. Megleshetnek a tengerparton. És nem hívhatom rájuk a rendőrséget, nem tehetek ellene semmit. Ha már odakint nem lehetek szabad, olyan házban szeretnék élni, ahol az lehetek.”

Kristen Stewart a hírnevet a világ legrosszabb dolgának nevezte

kristen-stewart-leszbikus-karacsonyi-film

„Mindig csodálkozom, amikor az emberek azt mondják, hogy híresek akarnak lenni… Miért?” – tette fel a kérdést egy interjúban a színésznő.

Brad Pitt utálja a filmekkel együtt járó promóciós feladatokat

brad-pitt-edzes-izom-filmszerep

„Az emberek úgy gondolják, hogy a filmed promotáláshoz muszáj elmenned egy show-műsorba és a magánéletedről beszélned. Utálom, nem ezért akartam színész lenni.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!