Gordon Ramsay új burgerét még a rajongók is túl nagynak találják

2021. június 08.
A sztárséf új burgerreceptet tett közzé, ám nem mindenkit nyűgözött le friss kreációja.

Instagram-oldalán tette közzé a sülthagymás-almás és camembert sajttal készült burger receptjét Gordon Ramsay, amit a sztárséf nemes egyszerűséggel csak a tökéletes hétvégi burgernek titulált. Ám még Ramsay követőit is megosztotta a kész burger mérete.

gordon-ramsay-burger-recept

„Ez egy ízletes módszer, hogy kiakasszuk az állkapcsunkat?” – írta valaki. „Ez túúúúl nagy!” – tette hozzá más. „Ez nem egy burger, hanem egy softball méretű húsgolyó” – vélekedett egy kommentelő. „Mi a baj egy egyszerű, sós, borsos, grillezett húspogácsával, ahogy apukánk csinálta?”

Voltak, akik azt hányták Gordon Ramsay szemére, hogy a múltban pont ő volt az, aki a legjobban kritizálta a hatalmas burgereket, így most pont a saját tanácsával ment szembe ezzel a kreációval. „A saját szememmel is láttam már, ahogy étteremben nevettél az extrém nagy burgeren. Most pedig te készítetted ezt a monstrumot” – vetette fel a kommentelő. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Tény, hogy a hatalmas burger összetevőinek listája igen hosszú, és az elkészítése is elég bonyolult. A szakács maga készítette a zsömléket, melyben almacider, melasz, vöröshagyma és leveles tészta is található a Pink Lady almán kívül. Maga a hús a marha három különböző részét tartalmazza, és erre jön az almavaj és a camembert sajt. A recept kilenc lépésből áll, magába foglalja a karamellizált hagyma elkészítését is bucihoz, a nyújtást és a zsemleformázást is. 

Nem most kritizálják először Gordon Ramsay-t a saját követői. Legutóbb a Michelin-csillagos szakács mártásába kötöttek bele, amelyet a karácsonyi pulykához készített. Persze követői azt is kifogásolták, hogy a saját londoni éttermében felszolgált 106 dolláros burgeréhez nem jár sült krumpli.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!