Britney Spears sosem fog már színpadra állni?

2021. június 18.
Az énekesnő egy újabb videójában válaszolt a rajongói által feltett kérdésekre. Az is szóba került, hogy vissza fog-e valaha térni a show-biznisz világába.

Spears közösségimédia-jelenléte egy ideje már hagy némi kivetni valót maga után. Az énekesnő rendszeresen posztolja magáról ugyanazokat a szelfiket és videókat, mindig valami bizarr szöveggel, de gyakran készít egészen abszurd „válaszolós videókat” is. Ezekben, a saját elmondása szerint, azokra a (meglehetősen bugyuta) kérdésekre szokott válaszokat adni, amiket a rajongói tesznek fel neki – a rajongók viszont általában teljesen értetlenül állnak a dolog előtt. Az már csak hab a tortán, hogy Spears szinte minden képen és videón elég zavartnak tűnik.

Nem volt ez másképp a legújabb videójával sem, amiben állítása szerint ismét a rajongók kérdéseit válaszolta meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ezen a kicsit nyugtalanító felvételen a lábmérete mellett arról is beszélt, hogy tervezi-e a show-bizniszbe való visszatérést.

„Hogy színpadra állok-e? Színpadra állok-e még valaha? Fogalmam sincs. Most jól érzem magam. Az életemben átalakulóban van, és jól érzem magam, szóval ennyi.”

Britney Spears Instagram-oldalával kapcsolatban egyébként rendszeres előjön a kérdés, hogy vajon tényleg ő kezeli-e. A rajongók egy része meg van róla győződve, hogy az énekesnőt valójában fogva tartják, és hogy az Instagram-posztjain keresztül, rejtett üzenetekkel próbál meg segítséget kérni.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!