Usain Bolt ikrei nevével biztosan nyerte idén a celeb névadóversenyt

2021. június 22.
A világhírű sprinter már első gyermeke születésekor is kitett magáért, amikor nevet válaszott lányának, ám most, fiai névválasztásával még tovább emelte a tétet. Valószínűleg egyetlen híresség sem fogja lekörözni a közeljövőben Boltot.

A világ valaha volt egyik leggyorsabb embere apák napján jelentette be ikerfiai születését, és egyúttal elárulta a kicsik nevét is. Usain Bolt az egyik fiát Thunder Boltnak (villámcsapás), másik fiát pedig Saint Leo Boltnak (a Saint Leo az atléta középső neve) nevezte el. A közösségi oldalán tette közzé a családi fotót egy villám emoji kíséretében a gyerekek neve mellett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt)

Az olimpiai bajnok mellett látható párja, Kasi Bennett, az ikerfiúk és egyéves lányuk, Olympia Lightning (olimpia villámlás). A pár azt nem közölte, pontosan mikor születtek az ikrek. 

Nem Usain Bolt az egyetlen, aki úgy adott nevet gyermekeinek, hogy azok egyben főhajtások is a karrierje előtt. 

David Beckham lányának, Harpernek középső neve Seven, ami a futballista mezszáma volt a Manchester Unitedben, karrierje csúcsán. Beyoncé le is védette lánya, Blue Ivy nevét, és meg akarta akadályozni, hogy egy esküvőszervező cég, mely már használta ezt a nevet, tovább működhessen így. Voltak azonban, akik nem voltak olyan fantáziadúsak, mint például Usain Bolt, aki a villámlás és vihar szinte minden szinonimáját felhasználta gyermekei névválasztásakor. George Forman bokszszupersztár például mind az öt fiának a George nevet adta: George, George II, George III, George IV és George V. Valószínűleg nagyon szeretheti a nevét. 

Forrás: BBC Fotó: Instagram

Olvass tovább!