György herceg teljes átéléssel szurkolt tegnap az Eb-döntőn

2021. július 12.
Tegnap a labdarúgó Európa Bajnokság döntőjén Anglia és Olaszország csapott össze a győzelemért - a Wembley Stadion lelátóján pedig több híresség között a királyi család néhány tagja is képviseltette magát. György herceg is ott volt, aki előbb nagyon tudott örülni a hirtelen jött angol gólnak, a meccs végén viszont láthatóan elszomorodott az eredménytől.

Ahogy a korábbi meccsekre, a focirajongó Vilmos herceg tegnap, az Eb-döntőre is magára vitte szurkolni a feleségét, Katalin hercegnét, és a legnagyobb fiát, a lassan 8 éves György herceget. A család a meccs alatt láthatóan jól érezte magát, és természetesen nagy volt az örömük, amikor az angol csapat a második percben vezetést szerzett. A kis György kiabált, ugrált és nevetett, az ünneplés hevében Vilmossal és Katalinnal is egymás nyakába borultak.

De hiába kezdtek jól az angolok, az olaszok egyenlítése után a mérkőzésnek döntetlen lett a vége. A kétszer 15 perc hosszabbítás sem hozott eredményt, ám végül a tizenegyespárbajt az olaszok nyerték 3-2-re és ezzel együtt magát az Eb-t is. Az eredmény  György herceget és persze Vilmost, valamint Katalint is láthatóan megviselte.

A királyi család mellett egyébként David Beckham és gyerekei, Kate Moss, sőt még Tom Cruise is a helyszínről szurkolt.

David-Beckham-Tom-Cruise

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!