Cigánykerekezve örült Britney az első győzelemnek

2021. július 16.
Végre elkönyvelheti az első megnyert csatát Britney Spears abban a háborúban, amit a gondnokság eltörléséért és szabadsága visszaszerzéséért folytat. Hosszú idő után ugyanis végre saját maga választhatott ügyvédet, aki képviseli ügyét, így nem csoda, ha cigánykereket hányt örömében.

Közösségi oldalaira posztolt videót Britney Spears, melyben azt ünnepli, hogy a bíróság végre engedélyezte neki, hogy kiválaszthassa saját ügyvédjét, aki képviseli a gondnokság ügyében folytatott eljárásban. A videóban Britney cigánykereket vet a fűben és lovagol KT Tunstall Black Horse And The Cherry Tree című dalára. 

britney-spears-gondnoksag-ugyved

„Újra valódi képviselettel mától. Hálás vagyok és szerencsés! – írta Britney Spears a videó mellé. – Köszönöm a rajongóknak a támogatást. Fogalmatok sincs, mennyit jelent nekem, hogy ilyen csodálatosak vagytok.” Az énekesnő a #FreeBritney hashtaget is használta a poszt mellett, melyet az a mozgalom vezetett be, mely évek óta harcol Britney több mint egy évtizede tartó gondnokságának feloldásáért. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears egy jól ismert hollywoodi ügyvédet, Mathew S. Rosengartot kérte fel arra, hogy képviselje az ügyét. 

Az énekesnő másodszor is felszólalt a Los Angeles-i bíróságon, amikor elmondta, hogy kéri apja, Jamie Spears elmozdítását a gondnoki pozícióból, és kijelentette, hogy büntetést kér apjára a bántalmazó gondnokság miatt. Az énekesnő néhány hete már sokkolta a közvéleményt, amikor a bíróságon először beszélt a 13 éve tartó pokoljárásáról apja gondnoksága alatt. Akkor a bíró, Brenda J. Penny elutasította Spears kérelmét. Az új ügyvéd azonban talán az első lépés afelé, hogy Britney Spears végre valóban szabad legyen. 

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!