Harryék azt szeretnék, ha a lányukat Angliában, a királynő előtt keresztelnék meg

2021. július 24.
A hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle már tervezik a keresztelőt kislányuk, Lilibet Diana számára, amit mindenképpen az Egyesült Királyságban szeretnének megtartani.

A Daily Mail információi szerint a hercegi pár a Windsorban található egykori otthonában, a Frogmore Cottage-ban szeretné megkeresztelni Lilibetet. Egy királyi forrás szerint a többi között azért esett erre a helyszínre a választásuk, mert azt szeretnék, ha a nagy napon a királynő is jelen tudna lenni, aki pedig a koronavírus-járvány kitörése óta Windsorban tölti ideje nagy részét.

Meghan és Harry - mint egyébként oly sok más híresség - maga szeretné eldönteni, hogy mikor mit osztanak meg a magánéletükről.

A keresztelő terveiről Harry a legutóbbi angliai utazása során már beszélt a Palotának, jelenleg csak arra várnak, hogy megkapják rá az engedélyt. „Harry több embernek is beszélt arról, hogy Lilit is Windsorban szeretnék megkeresztelni, akárcsak néhány éve a bátyját, Archie-t” – mondta egy informátor a lapnak, aki azt is elárulta, hogy Harry és Meghan nem akarják sürgetni a dolgot, vörömmel kivárják, amíg a körülmények megfelelők lesznek”, ha ez azt jelenti, hogy Lilit Windsorban keresztelhetik meg a jelenlévő királynővel.

Ha az utazás összejön, Lilibetnek ez lesz az első utazása az Egyesült Királyságba, és az első találkozása a királyi rokonokkal – és Meghannek, valamint Archie-nak is ez lesz első útja az Egyesült Királyságba a függetlenedésük óta.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!