Katalin egy nagyon édes új fotót osztott meg Charlotte hercegnőről

2021. augusztus 09.
A kis hercegnőt egy fontos ügy érdekében kapta lencsevégre az édesanyja.

Katalin hercegnének régóta a fotózás az egyik legkedvesebb hobbija, a családjáról készült felvételeket pedig rendszeresen meg is szokta osztani a nagyközönséggel. Így történt ez most is: ezúttal Charlotte hercegnőről készített cuki fotót egy kifejezetten fontos ügy érdekében.

A Butterfly Conservation nonprofit szervezet jelenleg éppen az Egyesült Királyságban élő lepkéket számlálja össze azzal a céllal, hogy megpróbálják megóvni a rovarokat, és megakadályozni a kihalásukat. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a hercegi pár is a Charlotte-ról posztolt fotóval.

„Meg szerettük volna mutatni ezeket a gyönyörű pávaszem- és atalantalepkéket a nagy #PillangóSzámolás keretén belül, ami most vette kezdetét az Egyesült Királyságban. A @savebutterflies arra buzdít mindenkit, hogy számoljuk össze ezeket a hihetetlen teremtményeket, mert nemcsak gyönyörűek, hanem elképesztően fontosak is. A pillangók elengedhetetlen részei az ökoszisztémának beporzóként és a tápláléklánc részeiként” – olvasható a fotó mellett.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!