Harry és Meghan majdnem a Föld legelszigeteltebb országába költöztek

2021. augusztus 13.
Patsy Reddy főkormányzó árulta el egy interjúban, hogy a hercegi pár egy időben komolyan elgondolkodott az Új-Zélandra költözésen.

Mielőtt Meghan Markle és Harry herceg elhagyták az Egyesült Királyságot, és Kanadába, majd végül Kaliforniába költöztek, fontolóra vették, hogy Új-Zélandon alapítsanak családot.

Patsy Reddy, az ország főkormányzója néhány napja egy interjúban mesélte el, hogy 2018-ban, amikor a dél-csendes-óceáni körútjuk keretében meglátogatták az országot, a pár komolyan elgondolkozott a letelepedésen.

„Emlékszem, hogy éppen az Abel Tasman Nemzeti Parkban voltunk, amkor leültünk kicsit megpihenni, és azt mondták, nagyon is el tudják képzelni, hogy egy ilyen helyen éljenek. Meg is kérdezték, hogy szerintem ez megvalósítható lenne-e. Mondtam nekik, hogy természetesen, ez egy jó ötlet lehet, de nekik kell jobban utánanézni a dolgoknak. Akkor még azon gondolkoztak, hol telepedjenek le a családjukkal, de nyilvánvalóan azóta már meghozták a legfontosabb döntéseket” – mesélte Reddy.

A főkormányzó azt is hozzátette, hogy Meghan és Harry le volt nyűgözve az országtól és az ott élő emberektől.

Forrás: People Fotó: Profi media

Olvass tovább!