Gabrielle Union így tanítja lányát az anyajegyek szeretetére

2021. augusztus 18.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy már egészen kicsi korában megtanítják neki, hogyan szeresse meg a száj környékén megjelenő anyajegyeit. Sőt, kifejezetten szépnek találja ezeket a jól látható, barna foltokat. Gabrielle Union lánya, Kaavia viszont azok közé tartozik, akik a legcukibb leckét kapták önelfogadásból és a bőrük szeretetéről.

Ha mi is úgy nőttünk fel, hogy a szánk közelében ott virított egy jól látható, erősen színezett anyajegy, Cindy Crawford feltűnése a modellvilágban hatalmas megkönnyebbülést hozhatott. Elhihettük végre, hogy az anyajegy nemcsak természetes és normális, akár a száj mellett, de valójában szép is. Kaavia Jamse Union Wade-nek, Gabrielle Union lányának azonban nem kellett tinédzser koráig várni erre a leckére. Édesanyja már most tanítja őt az önelfogadásra, amiről cuki videót is készítettek.

gabrielle-union-elfogadas-anyajegy

Gabrielle Union a TikTokra posztolta ki a felvételt. „Megtanítom neki, hogyan szeresse minden egyes porcikáját” – írta a videó mellé Union, melyen lányával egy medencében láthatók. A meghitt pillanat roppant tanulságos is volt a nemsokára harmadik születésnapját ünneplő Kaaviának. Édesanyja megmutatta, hogy az anyajegyek természetesek, sőt, szerethetőek. ”Anyának rengeteg anyajegye van – mondta Gabrielle Union, miközben a mellkasára és az arcára mutatott. – Az arcomon is vannak.” 

@gabunion

We got moles!!! #selfacceptance #selflove #affirmations #tiktokpartner

♬ original sound – Gab Union

„Jaj, ne! Nekem nincsenek anyajegyeim!” – válaszolta erre Kaavia a fejét rázva, ám édesanyja megmutatta neki, hogy akad egy-kettő azért. 

A videót látva valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, ahogy Kaavia idősebb lesz, Gabrielle Union biztosan kiegészíti majd az anyajegyekkel kapcsolatosan más hasznos tudással is a leckét, például mesél majd lányának a rendszeres bőrgyógyászati ellenőrzés fontosságáról, az új anyajegyek megjelenéséről és a már meglévő foltok megváltozásáról. Ugyanakkor az is biztos, hogy Gabrielle Union nemcsak a kislányának, de mindenkinek adott egy kis emlékeztetőt az önszeretetről és az önelfogadásról, a lehető legcukibb módon.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!