Beálltak a hírességek Meghan Markle 40×40 kihívása mögé

2021. augusztus 06.
Még a brit királyi családból is akadt támogatója Meghan Markle-nek, aki a 40. születésnapja alkalmából indított el egy figyelemfelhívó kampányt.

Számos híresség állt be mentornak Meghan Markle 40×40 kihívása mögé, melyet Sussex hercegnője azért indított, hogy segítse a nők visszatérését a munkaerő-piacra. Ez alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem mindennapi barátnőket tudhat maga mellett Meghan Markle.

40. születésnapja alkalmából indította el a kampányt Meghan Markle. A bejelentést az Archwell Alapítvány weboldalán tette közzé Melissa McCarthy-val karöltve. A videóban arra kérte a rajongóit és a támogatókat – köztük 40 barátját -, hogy 40 percet adományozzanak az idejükből mentorként olyan nőknek segítve, akik a munkaerőpiacra szeretnének visszatérni.

meghan-markle-40-szuletesnap-jotekonysag

Markle egy írásos üzenetet is közzétett, melyben részletesen leírta a 40×40 projekt célját. “Hiszek benne, hogy a mentorálással segíthetünk a nőknek visszaszerezni az önbizalmukat és a gazdasági erejüket. Születésnapom alkalmából megkértem 40 barátot, aktivistát, sportolót, művészt és a világ vezetői közül néhányat, hogy segítsenek a globális erőfszítésünkben azzal, hogy 40 percet áldoznak az idejükből a munka világába visszatérni szándékozó nők támogatására mentorként” – magyarázta el részletesen tervét Meghan Markle. “Remélem mindegyikük tud segíteni valakinek a tapasztalataival, és azt is remélem, hogy másokat is arra inspirálnak, hogy 40 percet adjanak másnak az idejükből.”

Bizonyára örömmel és megnyugvással tölti el Meghan Markle-t és férjét, Harry-t, milyen illusztris közéleti személyiségek álltak be a jó ügy mögé. Maguk mellett tudhatják például Adele-t, Amanda Gormant, Gabrielle Uniont, Kerry Washingtont, a már említett Melissa McCarthy-t, de a brit királyi családból is érkezett segítség Eugénia hercegnő személyében. Rajtuk kívül Priyanka Chopra, Sarah Paulson és Tracee Ellis Ross is jelezte segítő szándékát.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!