Fogadjunk, nem is tudtad, hogy ezek a hírességek rokonok!

2021. augusztus 21.
A legtöbb sztárról tudjuk, ha a felmenői maguk is hírességek voltak. Ám vannak, akik nem szeretnének sztár családtagjaikkal kérkedni. Hogyan fonódik össze a hollywoodi sztárvilág? Íme 11 pár, akik családtagok!

Vajon előny vagy inkább hátrány Hollywoodban, ha valamelyik csalágtagod, netán a felmenőid híresek? A kérdés megválaszolása egy másik cikk témája lehetne… De vajon mindenkiről tudjuk, hogy ki kinek a kicsodája?

Dakota Johnson, Melanie Griffith és Don Johnson

Tudtad például, hogy Dakota Johnson, a Szürke ötven árnyalatának sztárja Melanie Griffith és Don Johnson lánya? Sőt a nagymama a hatvanas évek ikonikus színésznője, Tippi Hedren, a Madarak című film sztárja és Hitchcock állandó múzsája. A nagyi egyébként 91 éves, Kaliforniában él és egy állatrezervátumot vezet.

Gwyneth Paltrow és Blythe Danne

Mielőtt saját maga is világsztár lett, már akkor is közel volt a tűzhöz. A sokat kritizált Goop tulajdonosának anyukája Blythe Danne, édesapja pedig Bruce Paltrow producer.

Billie Lourde és Carrie Fischer

A Sikoly és az American Horror Story fiatal sztárja, Billie Lourde Hollywood egyik leghíresebb családjából származik. Édesanyja, a Star Wars színésznője, Carrie Fisher, nagymamája pedig Debbie Reynolds, aki fiatalon is nagy sztár volt, később pedig az Öreglányok ikonikus szereplőjeként lopta be magát a szívünkbe. Sajnos édesanyja és nagymamája is 2016-ban elhunyt.

Zoë Kravitz, Lenny Kravitz és Lisa Bonet

A legtöbben tisztában vagyunk vele, hogy Zoë Kravitz (Hatalmas kis hazugságok) az énekes, Lenny Kravitz lánya. Azt már kevesebben, hogy édesanyja is sztár. Lisa Bonet annak idején a Crosby-show-val szerzett magának hírnevet. A szülők ma már nem élnek együtt, Lisa Bonet feleségül ment Jason Momoa színészhez, és két gyermekük született.

zoe-kravitz-lenny-kravitz-lisa-bonnet

Camila Morrone és Al Pacino

A fiatal színésznő jelenleg épp az egyik legígéretesebb feltörekvő tehetség Hollywoodban. Olvashattál róla már, mert randizott például Leonardo di Caprióval is. Ennél azonban jóval nagyobb kaliberű híresség is (majdnem) a rokona, pontosabban a mostohaapja. Édesanyja, Lucila Solá színésznő párja ugyanis nem más, mint Al Pacino. Állítólag szakmai tanácsokban is mindig számíthat a Keresztapa sztárjára.

Maya Hawk, Uma Thurman és Ethan Hawk

A Stranger Things fiatal sztárja, Maya Hawk két híresség gyermeke. Anyukája, Uma Thurman, édesapja pedig Ethan Hawk. Bár a két sztár ma már nincs együtt, még 1997-ben ismerkedtek meg a Gattaca című film forgatásán, és Maya két közös gyerekük közül az idősebb.

Jamie Lee Curtis, Janet Leigh és Tony Curtis

Jamie Lee Curtis, akinek lánya nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy transznemű, annak fényében már talán nem annyira meglepő, hogy a horrorfilmek sztárjaként futott be (Halloween), ha eláruljuk, hogy anyukája Janet Leigh a Psycho című klasszikus főszereplője volt, és azóta is a filmtörténet koronázatlan sikolykirálynője. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az apuka Tony Curtis.

Janet Leigh és Tony Curtis két kislányukkal (a nagyobbik lány Jamie Lee Curtis)

Margaret Qualley és Andie MacDowell

A fiatal színésznő, a Volt egyszer egy Hollywood Tarantino-filmben bizonyította, hogy örökölte édesanyja tehetségét. A mama ugyanis nem más, mint Andie McDowell.

Andie McDowell két lányával, Rainey-vel és Margarettel

Emma Robert és Julia Roberts

A legtöbben nem tudják, hogy bár nem anya-lánya kapcsolat van a két színésznő között, de Emma Roberts nagynénje Julia Roberts. Emma Roberts egyébként tavaly év végén maga is anyuka lett.

Laura Dern és Diane Ladd

A színésznő Bruce Dern színész és a háromszorosan is Oscar-díjra jelölt színésznő, Diane Ladd lánya, és egy szem gyereként nőtt fel. Amikor Laure Dern a Házassági történet címú filmben nyújtott alakításáért elnyerte az Oscar-díjat, édesanyja ült mellette. Persze, hogy a szüleinek köszönte meg a díjat.

Tracee Ellis Ross és Diana Ross

Tracee Ellis Ross nemcsak a világ egyik legjobban öltözködő sztárja, de számos filmjéért (Black-ish) imádjuk. Azt azonban sokan elfelejtik, hogy az ikonikus énekesnő, Diana Ross lánya. A Pont az a dal című filmben nemrégiben énekelnie is kellett, ami miatt előzőleg eléggé izgult anyukája miatt.

tracee-ellis-ross-diana-ross

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!