Taylor Swift izgalmas videóval csatlakozott a TikTokhoz

2021. augusztus 26.
Rögtön az első videójával sikerült elérnie, hogy a rajongók kiugrottak a bőrükből. Kétségtelenül az énekesnő az, aki még hiányzott a TikTokról.

Az első videójában, amit Taylor Swift felrakott a TikTokra, rögtön négy különböző korszakot elvenít fel karrierjéből – jellegzetes hátterekkel és hangulatokkal –, miközben a Screwface Capital Dave című dalát énekli. Nem csoda, ha a rajongók teljesen odáig voltak tőle, hogy kedvencükről ezután még többet hallhatnak. A poszt pillanatok alatt ötvenezer lájkot gyűjtött, egy óra alatt több mint 11 ezren osztották meg. 

taylor-swift-tiktok-elso-video

Természetesen a kommentek sem maradhattak el a 31 éve énekesnő posztja alatt. Mindenki örvendezett Taylor Swift TikTok-debütálásának. 

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin 😺 #SwiftTok

♬ original sound – Taylor Swift

Az énekesnő videóját sokan úgy nézték, hogy a Taylor Swift következő, Red című albumára utaló jeleket keresték benne árgus szemekkel, hiszen megszokhattuk már, hogy mindig tele van utalásokkal és rejtett meglepetésekkel Swift minden produkciója.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!