Ben Affleck máris eljegyzési gyűrűket nézeget?

2021. augusztus 24.
Ben Affleck 2002-ben már egyszer eljegyezte Jennifer Lopezt egy rózsaszín gyémántgyűrűvel, ám a kapcsolatuk nem sokra rá véget is ért. Nagyon úgy tűnik, hogy a színész most ismét lánykérésre készül.

Néhány napja lesifotósok kapták lencsevégre, amint Ben Affleck az édesanyja és a fia, Samuel társaságában egy Los Angeles-i Tiffany & Co. üzletben eljegyzési gyűrűket nézeget – feltehetően régi-új szerelme, Jennifer Lopez számára. (A képeket itt tudod megnézni.)

Mint tudjuk, nem ez az első alkalom, hogy a színész elszánta magát a nagy lépésre: 2002 novemberében egyszer már megkérte az énekesnő kezét egy különleges, 6,1 karátos rózsaszín gyémántgyűrűvel, amit annak idején állítólag 2,5 millió dollárért vásárolt. És bár Lopez akkor igent mondott, az eredetileg 2003-ra tervezett esküvőjüket a „túlzott médiafigyelemre” hivatkozva előbb elhalasztották, később le is fújták. A pár végül 2004-ben tett pontot a kapcsolatuk végére.

Ben Affleck, jennifer Lopez

Majdnem 20 évvel az első románcuk után, Affleck és Lopez idén áprilisban kezdett ismét összemelegedni, csak egy hónappal azután, hogy az énekesnő felbontotta két évig tartó eljegyzését Alex Rodriguezzel. Ben Affleck és Jennifer Lopez azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok: nem elég, hogy minden szabadidejüket együtt töltik, J.Lo jelenleg éppen azon dolgozik, hogy felszámolja a Miamiban bérelt otthonát, hogy a gyerekeivel együtt Los Angeles felé tudja venni az irányt, és ott telepedjenek le, Affleck közelében.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!