Jason Sudeikis továbbra sem tudja, miért hagyta el Olivia Wilde

2021. július 20.
Bár úgy tűnik, mindketten továbbléptek, más oldalán megtalálva a boldogságot, Jason Sudeikisben még mindig hatalmas kérdőjelek vannak a szakítással kapcsolatban.

Kilenc évig volt együtt Olivia Wilde és Jason Sudeikis, a szakítás óta is eltelt pár hónap, ám a Ted Lasso sztárja még mindig nem érti, miért hagyta őt el Olivia Wilde. A párnak két gyermeke van, és 2020 novemberében jelentették be, hogy felbontják eljegyzésüket. 

jason-sudeikis-olivia-wilde-szakitas-tanulsag

Azóta mindketten két teljesen különböző típusú ember oldalán mutatkoznak. Olivia Wilde a mindenki kedvencének számító Harry Stylesszal van kapcsolatban, Sudeikis pedig egy kevésbé ismert brit modellel randizgat. 

„Talán jobban értem majd egy év múlva – mondta Sudeikis a szakításról. – Két év múlva pedig még jobban, öt év múlva pedig még annál is jobban, és aztán az életem könyvében a jelenből egy fejezet lesz csupán, majd egy bekezdés, egy sor, egy szó, aztán már csak egy írásjel.”

Sudeikis elismerte, hogy konfliktusokkal terhelt időszak állt mögöttük a szakítás előtt, ám a valódi okot és a tanulságot még nem értette meg. „Ez egy olyan tapasztalás, amiből vagy tanulsz, vagy kifogásokat keresel – mondta a színész. – Biztosan van felelősséged neked is benne, el kell számolnod azzal, amit te tettél, ugyanakkor megpróbálsz mögé látni a nyilvánvalónak, és tanulni belőle.”

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!