Britney Spears apja 2 millió dollárt kérne, hogy eltűnjön a színről

2021. szeptember 03.
Jamie Spears az utolsó cseppet is ki akarja facsarni lányából. Britney Spears ügyvédje nyilvánosságra hozta, hogy az énekesnő apja két millió dollárért lenne hajlandó azonnal lemondani a lánya feletti gondnokságról.

Továbbgyűrűzik a Britney Spears gondnoksága miatti küzdelem az énekesnő és apja között. Egy friss bírósági jegyzőkönyvet hozott nyilvánosságra Britney ügyvédje, Mathew Rosengart, melyben az áll, hogy Jamie Spears megtagadja, hogy azonnal lemondjon a lánya pénzügyei feletti ellenőrzésről. „Jamie Spears 2 millió dollárt kér cserébe azért, azonnali hatállyal távozzon a színről. Természetesen azokon a milliókon felül, amit a 13 éve tartó gondnokság alatt már kiszivattyúzott lánya vagyonából” – mondta Rosengart. A július végén, az ügyvéd által benyújtott iratok szerint Jamie Spears havi 16 ezer dollárt (4,6 millió forint) fizetett magának az elmúlt 12 évben azért, mert lánya gondnoka volta. 

britney-spears-gondnoksag-2-millio-dollar

Természetesen Jamie Spears ügyvédei sem hagyták szó nélkül az esetet. „A bíróság tudja, hogy igazat mondunk: Jamie Spears szereti a lányát, és az teszi (és mindig is azt tette), ami a legjobb számára. Továbbra is felelősségteljesen szolgál, ezért nem szükséges eltávolítani vagy kitiltani a gondnokságból, különösen nem hamis vádak nyomán. Jamie Spears saját akaratából hátralép, amikor eljön az idő, ám az átmenetnek rendben és pontosan kell történnie, beleértve a bíróság előtti függő ügyeket is.” Más szóval Jamie Spears hajlandó távozni, csak nem azonnal.

Britney Spears azonban olyan hamar szeretné kívül tudni apját a gondnokságból, amilyen gyorsan csak lehet. A következő meghallgatás az ügyben szeptember 29-én lesz. Britney ügyvédje szerint, ha Jamie Spears nem mond le magától addig, a bíróságnak kell lépnie.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!