Óriási fordulat: Britney Spears apja hajlandó lemondani a gondnokságról

2021. augusztus 13.
Bár Jamie Spears azt nem árulta el, hogy pontosan mikor szándékozik visszalépni gondnoki szerepétől, a távozása hatalmas lépést jelenthet abba az irányba, hogy az énekesnő végre visszaszerezze az irányítást a saját élete felett.

A legújabb, bíróságra benyújtott iratok szerint Britney Spears apja hajlandó lemondani gondoki szerepéről. Amennyiben ez megtörténik, az énekesnő pénzügyei végre ki fognak kerülni Jamie Spears fennhatósága alól. Mindez hatalmas áttörést jelenhet Britney számára, akinek az élete felett 13 éve már Jamie hoz döntéseket.

A Los Angeles-i megyei bírósághoz csütörtökön benyújtott 12 oldalas dokumentumban az énekes apjának az ügyvédje azt írta, hogy bár Jamienek „nincs tényleges oka a lemondásra, nem gondolja, hogy a nyilvánosság előtt zajló csatározás a lánya érdekeit szolgálná”. Mint írták: Jamie hajlandó együttműködni a bírósággal és a lánya új ügyvédjével, hogy elindítsák Britney gondnokságának átszervezését, és ki tudjanak nevezni egy új gondokot.

A dokumentumban úgy fogalmaztak, hogy Jamie Spears csak azután fog félreállni, ha az énekesnő jelenleg futó anyagi kérdéseit megoldotta, mivel szerintük „nem állnak fent olyan sürgető körülmények, amelyek indokolnák Mr. Spears azonnali felfüggesztését”.

free_britney

Az ügyvédje által írt szövegben Jamie Spears egyúttal az exfelesége, Britney anyja felé is intézett egy újabb támadást, aki állítása szerint nem vett részt a lánya életében az elmúlt 13 évben. Saját magára viszont Jamie úgy hivatkozik a szövegben, mintha Britney megmentője lenne, aki csak segíteni szeretett volna a lányának legnagyobb válsága idején.

„A bíróságnak tudnia kell, hogy amit Spears úr mond, az igaz: szereti a lányát, és csak az ő érdekében cselekszik (és mindig is az ő érdekében cselekedett). A formális státuszától függetlenül Mr. Spears ezután is Ms. Spears apja marad, mindig feltétel nélkül fogja szeretni, és mindig az ő érdekeit fogja szem előtt tartani” – olvasható a dokumentumban.

Britney Spears ügyvédje a fejlemény kapcsán úgy nyilatkozott, hogy örülnek, és úgy érzik, Jamie Spears lemondása is őket igazolja, és továbbra is elítélik a férfi vádaskodásait. Hozzátette: továbbra is folytatni fogják a vizsgálatot, hogy kiderítsék, Jamie Spears megfelelően kezelte-e az elmúlt években Britney vagyonát.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!