Elhunyt Willie Garson, a Szex és New York sztárja

2021. szeptember 22.
Mindössze 57 éves korában elhunyt Willie Garson, aki Carrie Bradshaw egyik legjobb barátját, Stanfordot alakította a Szex és New Yorkban.

„Willie Garson mind az életben, mind a képernyőn odaadó barát volt, aki beragyogta mindenki életét. Az HBO egyik legkedveltebb karakterét alakította, és közel 25 éven át a családunk tagja volt. Mély sajnálattal értesültünk haláláról, és őszinte részvétünket fejezzük ki családjának és szeretteinek” – írta közleményében az HBO a színész tragikus halálára reagálva.

Sarah-Jessica-Parker-Willie-Garson

Willie Garson az 1980-as években több közkedvelt tévésorozatban is felbukkant, az 1990-es években pedig már olyan híres szériákban játszott, mint a Jóbarátok vagy az X-akták. Az igazi áttörést az 1998-ban elstartoló Szex és New York jelentette számára, melyben ő alakította Stanford Blatchet, Carrie meleg barátját. Láthattuk a két Szex és New York mozifilmben is, néhány hete pedig még az And Just Like That forgatásán is készültek róla képek, ami azt jelenti, hogy az HBO Maxra készülő produkcióban ismét belebújt Stanford bőrébe.

A halálának pontos oka nem ismert, de információk szerint a színész már évek óta harcolt a rákkal.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!