Úgy néz ki, hogy Harry és Meghan a gyerekeikkel együtt Angliában fognak karácsonyozni

2021. szeptember 28.
Vajon karácsony alkalmából együtt lesz végre a család?

Katie Nicholl királyi újságíró, a Harry: Életút, veszteségek, szerelmek című könyv szerzője szerint megvan rá az esély, hogy Meghan és Harry a karácsonyt a gyerekeikkel együtt az Egyesült Királyságban töltsék, hogy így próbálják meg rendbe hozni az elmérgesedett kapcsolatukat a királyi családdal. „Úgy tekintenek a karácsonyra, mint egy lehetőségre. Ha nyitnak egymás felé, esély van rá, hogy begyógyítsák a családi sebeket” – nyilatkozta.

meghan-markle-harry-herceg

2021 karácsonya már csak azért is jelentős mérföldkő lenne, mert Harryék kislánya, Lilibet most találkozna először édesapja családjával, és 2020 év eleje óta ez lenne az első alkalom, hogy Archie viszontláthatná a nagyapját és a dédnagymamáját.

„A királynő minden bizonnyal nagyon szeretné látni a gyerekeket, és Károly herceg is találkozni akarna az unokáival. Ez a találkozó azt sugallaná, hogy készek továbblépni és rendezni a dolgokat. És egyébként is: Meghan és Harry eredetileg is úgy tervezték, hogy kétlaki életet fognak élni, ezért sem akarták teljesen feladni angliai otthonukat, a Frogmore Cottage-t” – tette hozzá a szakértő.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!