Helen Mirren piros Dior bőroveralljára nincsenek szavak

2021. május 31.
Az Amazon Prime legújabb sorozatának egyik főszereplője Helen Mirren – és egy rá szabott, tökéletes Dior overall.

Helen Mirren – Morgan Freeman, Anne Hathaway, Anthony Mackie és Constance Wu mellett – az Amazon Prime legújabb minisorozata, a sci-fi Solos egyik főszereplője, aki a maga csodálatos narratíváját egy álomszép Dior overallban adja elő.

Mivel egy-egy részben mindig egy színész kapja a főszerepet, különösen fontos volt, hogy minden, ami a karaktert körülveszi, vizuálisan értékes legyen. Ezért sem volt mindegy, hogy a Peget alakító Helen Mirren ruhája milyen lesz, az miképp illeszkedik a sci-fi tematikába. Shiona Turini kosztümtervező a Dior divatházzal dolgozott együtt azért, hogy megszülethessen a tökéletes ruha, amit nem a futurisztikus jövő, hanem a kortárs művészet ihletett, a dizájnerre ugyanis nagy hatást tett az, amit a sorozat rendezője, David Weil a jövőről mondott neki: az olyan, mintha James Turrell egy műalkotásában játszódna, aki a fény, a szín és a tér segítségével alkot.

„A kosztümöm nagyon szép és elképesztően kényelmes. Pont megfelelő Peg számára, aki egy hatalmas kalandba vág” – nyilatkozta karakteréről a nemrég mezítláb vonuló Helen Mirren, aki azt is elárulta, Peg karakterétől távol áll a feltűnő, piros bőroverall, soha korábban nem hordott ilyet. Ez pedig fontos szerepet kap a történetében. Az overallt IDE kattintva tudod megnézni.

A sorozat a pandémia során, nagyon szigorú biztonsági intézkedések közepette zajlott, ami nagy hatással volt a forgatásra. „Egy rendkívül furcsa emberkísérleten vagyunk túl. Hálás vagyok, hiszen annyira szokatlan volt, és annyi kérdést hozott magával a képzelettel, a kedvességgel és a kreativitással kapcsolatban. Amikor Peg elindul, egyértelmű a számára, hogy nincs visszaút – és pont ez az élet lényege, hogy mindannyian egy egyirányú út részesei vagyunk. Együtt haladunk előre az ismeretlenbe.”

Forrás: Vogue Fotó: YouTube

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!