Zayn Malik tettlegesen bántalmazta Gigi Hadid édesanyját

2021. november 03.
Zayn Malikot bűnösnek találták négy rendbeli bántalmazásban, miután összeszólalkozott anyósával, Yolanda Hadiddal. Gigi Hadid édesanyját a dokumentumok szerint Zayn Malik sértegette, illetve a szeptember 29-én történt veszekedés során, melyre Gigi Hadid és Zayn Malik közös otthonában került sor, azt mondta Yolanda Hadidnak, hogy tartsa távol magát a lányától. A bírósági iratok szerint tettlegességig fajult a vita, Malik egy komódnak lökte anyósát, lelki és fizikai fájdalmat okozva ezzel.

A vita anyós és veje között nem állt meg a bíróság előtt. Miután Gigi Hadid édesanyja azzal vádolta Zayn Malikot, hogy az megütötte őt, a férfi tagadta a vádakat. „Sziklaszilárdan visszautasítom, hogy bármikor megütöttem volna Yolanda Hadidot, és a lányomra tekintettel nem vagyok hajlandó többet mondani erről, ugyanakkor remélem, hogy Yolanda ismételten megfontolja a hamis vádjait, és tovább tud lépni a gyógyulás felé a családi ügyben a nyilvánosság nélkül” – mondta Gigi Hadid azóta expárja az esetről. A TMZ birtokába került bírósági iratok szerint Zayn Malik valóban tagadja, hogy fizikai kontaktusra sor került volna, és a bíróságon is azt vallotta, hogy nem követte el, amivel vádolják. 

zayn-malik-yolanda-gigi-hadid-bantalmazas

„Elismerem, hogy volt egy vitám a párom egy családtagjával, aki az otthonunkba látogatott, amikor a párom nem volt odahaza egy pár héttel ezelőtt – írta Twitterén Zayn Malik anyósára, Gigi Hadid édesanyjára utalva. – Ez egy privát történet, és annak is kellett volna maradnia, ám minden arra tett erőfeszítésem ellenére, hogy helyreállítsam a békés családi környezetünket, ami szükséges ahhoz, hogy együtt neveljük a lányomat úgy, ahogy megérdemli, az ügy kiszivárgott a sajtóhoz” – folytatta Malik. 

Gigi Hadid és Zayn Malik 2015 óta voltak se veled, se nélküled kapcsolatban. Lányuk, Khai 2020-ban született, hét hónappal azután, hogy bejelentették, ismét egy párt alkotnak. A veszekedésről szóló hírek most ismét felélesztették azokat a híreszteléseket, hogy a pár újból szakított. Ezt sem Gigi Hadid, sem Zayn Malik nem erősítette meg egyelőre, bár a modell sajtósa az üggyel kapcsolatban kiadott egy közleményt, melyben az áll, hogy „Gigi Hadid most a lányára fókuszál, hogy neki a lehető legjobb legyen, és kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét”.

A bíróság nem csak anyósa szóbeli és tettlegességig fajuló bántalmazása miatt büntette meg Zayn Malikot. Az iratok szerint Gigi Hadidot is szidalmazta egy telefonbeszélgetésben, azt kiabálva neki, hogy „legyél már tökösebb, és védd meg a párodat a kib@szott anyáddal szemben a saját házamban”. Hadid akkor éppen Párizsban tartózkodott. Emellett egy biztonsági embert is bántalmazott, aki tanúja volt a veszekedésnek. Zayn Malik rákiabált, hogy tűnjön el a házából, miközben sértegette. 

Miután tagadta a vádakat, Zayn Malikot megbüntették, és 360 napos próbára bocsátották. Emellett részt kell vennie egy haragkezelési tréningen és egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos programon, illetve távolságtartási végzést adtak ki ellene Yolanda Hadid és a biztonsági őr esetében.

Forrás: The Cut, Huffington Post, E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!