Mariah Carey új karácsonyi himnusszal koronázza meg az ünnepeket idén

2021. november 05.
Saját karácsonyi klasszikusának, az All I Want For Christmas Is You-nak állított versenytársat az új, várhatóan a toplisták élére törő ünnepi himnusszal Mariah Carey, akit ezek után tényleg nevezhetünk a karácsony királynőjének.

Fall In Love at Christmas lett a címe annak az új karácsonyi dalnak, melyet Mariah Carey a Khalid nevű énekessel és Kirk Franklin gospel vokalistával együtt készített az idei ünnepi szezonra. Az új dal egyértelműen az énekesnő legnagyobb karácsonyi slágerének, az All I Want For Christmas Is You-nak a hagyományait követi, ám egy annál lassabb ritmusú karácsonyi ballada. Mariah Carey a Twitterén mutatta be az új karácsonyi himnuszt.

mariah-carey-uj-karacsonyi-dal

Természetesen nem hiányozhatnak a dalból az énekesnő védjegyének számító magas hangok.
Az új dalról szóló híreket egy időben jelentették be az énekesnő AppleTV-vel való együttműködésével. A streamingcsatornánál Mariah’s Christmas: The Magic Continues címmel készít ünnepi műsort az énekesnő, melyben először és utoljára adja elő az új számot. 

Ha még nem lenne eléggé Mariah Carey-ben gazdag az idei karácsonyunk, a műsor után megnézhetjük a Mariah Carey’s Magical Christmas Special különkiadást is, így biztosan teljes lesz a karácsonyi életérzés. A hírek valószínűleg senkit nem érnek túl váratlanul azok után, hogy a karácsony köztudottan Mariah Carey kedvenc ünnepe, és tavaly is rögtön elkezdte a karácsonyi készülődést, amint véget ért a halloween. 

Az már annál meglepőbb, hogy hiába van még csak november eleje, az All I Want For Christmas Is You már most a lejátszási listák első száz dala között található. Vajon az új dal meg tudja állítani a klasszikus szárnyalását idén?

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!