Ilyen kusza Tom Ellis, a Lucifer főszereplőjének magánélete

2021. november 07.
Nem volt könnyű, de megpróbáltuk kibogozni a szövevényes szálakat. Itt vannak a nők, akik sokat jelentettek Tom Ellisnek, és azok, akik érte voltak úgy odáig.

Átható tekintetének köszönhetően nők millióinak szívét dobogtatja meg Tom Ellis, akinek vonzerejét csak fokozza, hogy igazán magas és sportos testalkatú. Nevét a Merlin kalandjainak köszönhetően ismerte meg a világ, Cenred király megszemélyesítésének köszönhetően. Akik akkor netán lemaradtak róla, a Lucifer főszereplőjeként minden bizonnyal behozták a hátrányt, alakításával ugyanis felkerült a legismertebb brit színészek nívós listájára.

Ilyen kusza Tom Ellis, a Lucifer főszereplőjének magánélete

Mielőtt 22 évesen megvetette volna a lábát a színészet talaján, a zene világában csillogtatta meg tehetségét: éveken át tökéletesítette kürtjátékát és énektudását, aminek időnként a hatalmas népszerűségnek örvendő Luciferben is hasznát veszi. A sorozatban az ő eredeti hangján csendülnek fel a dalok, nem volt szükség arra, hogy más énekelje fel helyette azokat. 

2 házasság 3 gyerek

A 43 éves Tom Ellis első gyermeke, Nora 2005-ben született, Estelle Morgan színésznőtől. Ám amikor még a nő várandós volt, a színész magára hagyta, mert másba lett szerelmes. 

2006-ban vette feleségül Tamzin Outhwaitet, aki két kislánnyal – Florence és Marnie – ajándékozta meg a házasságuk alatt. Kapcsolatuk 8 éven át tartott és azért ért véget, mert a férfi félrelépett Emilie de Ravin színésznővel. 

Ahogy egy közeli ismerősük elmondta, Tamzin nehezen dolgozta fel, hogy a színész megcsalta: „Teljesen kiborult, és csak tetőzte a bajt, hogy Emilie szakmai körökben is sikert sikerre halmozott. Ennek ellenére próbálta büszkén viselni a kellemetlenségeket és inkább magába fordult, ahelyett hogy rágalmazni kezdte volna a nőt, aki miatt kisiklott a házassága. Úgy látta, a lányaiknak is az lesz a legjobb, ha nem indítanak médiaháborút.”

Tom Ellis és első felesége, aki két kislányt is szült neki

Tom Ellis és első felesége, aki két kislányt is szült neki

A padlón

Második házasságát Meaghan Oppenheimerrel (aki forgatókönyvíróként, drámaíróként és színésznőként is sikeresnek bizonyult) kötötte 2019-ben. A második esküvő előtt pár héttel a Lucifer sztátjának exneje sokat sejtető posztot tett közzé az Instagramon: egy Keanu Reeves idézettel fejezte ki, hogy úgy érzi, még mindig össze van törve a szíve. „Ha totál padlóra kerültél, de még így is képes vagy arra, hogy kedves legyél másokkal, akkor egy balfék vagy hatalmas szívvel megáldva.”

Nem sokkal később ismét kitárulkozott a követői előtt, igaz, valamivel összeszedettebbnek tűnt: „A hiábavaló érzések nem tesznek jót senkinek és semminek. Fontos, hogy kiiktassuk ezeket a mindennapjainkból. Tudom, hogy amikor aggódunk vagy idegesek vagyunk, könnyen teret engedünk a negatív gondolatoknak. Sokkal jobb, ha a pozitív hozzáállást választjuk!”

Tom Ellis és második felesége, Meaghan Oppenheimer

Tom Ellis és második felesége, Meaghan Oppenheimer

Volt, ami volt, jó apa akar lenni

Nem sokkal azután, hogy megismerte második feleségét, a színész azt nyilatkozta, hogy ő az a nő, akivel a hátralevő életét le akarja élni. A zűrös múlt ellenére Tom Ellis mindhárom lányával igyekszik jó kapcsolatot kialakítani, és a lehetőségeihez képest jelen lenni az életükben.

Többször is beszélt arról, mennyire megviselte, hogy tavaly a járványügyi megszorítások miatt 7 hónapon át nem találkozhatott élőben a gyerekeivel – a lányok Angliában élnek, ő viszont abban az időszakban Amerikában forgatott, és nem repülhetett el hozzájuk. „Amikor sokáig nincsenek velem, az olyan, mintha hiányozna belőlem egy darab. Soha többé nem akarok ebbe az állapotba kerülni” – nyilatkozta a The Guardiannak.

Egy, a Daily Mailnek adott interjúban arról is beszélt, hogy lelki egyensúlya helyreállításáért és fenntartásáért nem szégyell pszichológushoz fordulni. Hogy feldolgozza a korábbi megpróbáltatásait, több mint másfél éve jár rendszeresen pszichoterápiára, és úgy érzi, ez volt élete egyik legjobb döntése, amit a mentális egészsége érdekében tehetett.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?