Harry herceg volt barátnője örül, hogy nem kell Meghan Markle helyében lennie

2021. november 22.
Florence St. George ugyan csak rövid ideig járt Harry herceggel, de ennyi is elég volt, hogy kikészüljön a folyamatos reflektorfénytől.

Mióta összejött Harry herceggel, Meghan Markle-t nem kíméli a média. A brit bulvársajtó a mai napig nem tudta megbocsájtani, hogy Harry egy félig fekete, elvált, idősebb színésznőt vett feleségül, nemtetszését pedig rendszeresen ki is fejezi különféle, Markle-t támadó cikkekkel.

Erről a folyamatos médiafigyelemről beszélt a minap meglepően őszintén a herceg egyik volt barátnője, Florence St. George (született: Brudenell-Bruce).

florence-Brudenell-Bruce

Az egykor modellként dolgozó St. George ma már házas, két gyerek édesanyja, és a Bahamákon él a családjával. A nő a londoni The Timesnak adott interjújában beszélt arról a néhány hónapról, amikor 2011-ben Harry herceg barátnője volt.

„Bár akkor szomorú voltam, ma már szerencsésnek érzem magam, hogy a kapcsolatunk rövid életű volt. Az az öt, hat, hét nap – ennél hosszabb ideig voltunk együtt, de a sajtó ennyi ideig foglalkozott velem –, amikor állandóan a középpontban voltam, nagyon félelmetes volt. Ezért is tudtam relatíve gyorsan meghozni a döntést, hogy ez az élet nem való nekem – mondta St. George, majd valószínűleg Markle-re utalva így folytatta: – Le a kalappal azok előtt, akik megbirkóznak ezzel az életmóddal. Én tudtam magamról, hogy nem vagyok rá képes.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!