Harry herceg volt barátnője örül, hogy nem kell Meghan Markle helyében lennie

2021. november 22. |

Florence St. George ugyan csak rövid ideig járt Harry herceggel, de ennyi is elég volt, hogy kikészüljön a folyamatos reflektorfénytől.

Mióta összejött Harry herceggel, Meghan Markle-t nem kíméli a média. A brit bulvársajtó a mai napig nem tudta megbocsájtani, hogy Harry egy félig fekete, elvált, idősebb színésznőt vett feleségül, nemtetszését pedig rendszeresen ki is fejezi különféle, Markle-t támadó cikkekkel.

Erről a folyamatos médiafigyelemről beszélt a minap meglepően őszintén a herceg egyik volt barátnője, Florence St. George (született: Brudenell-Bruce).

florence-Brudenell-Bruce

Az egykor modellként dolgozó St. George ma már házas, két gyerek édesanyja, és a Bahamákon él a családjával. A nő a londoni The Timesnak adott interjújában beszélt arról a néhány hónapról, amikor 2011-ben Harry herceg barátnője volt.

„Bár akkor szomorú voltam, ma már szerencsésnek érzem magam, hogy a kapcsolatunk rövid életű volt. Az az öt, hat, hét nap – ennél hosszabb ideig voltunk együtt, de a sajtó ennyi ideig foglalkozott velem –, amikor állandóan a középpontban voltam, nagyon félelmetes volt. Ezért is tudtam relatíve gyorsan meghozni a döntést, hogy ez az élet nem való nekem – mondta St. George, majd valószínűleg Markle-re utalva így folytatta: – Le a kalappal azok előtt, akik megbirkóznak ezzel az életmóddal. Én tudtam magamról, hogy nem vagyok rá képes.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok